دقیقا به تو هم ربط نداره من از کسی نقل میگیرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا به تو هم ربط نداره من از کسی نقل میگیرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر کی نقل میگیری از من نگیر بالام جان چون فضولو می برن جهنم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیا اینجا ناراحت میشی ادمای بی جنبه جاشون اتش دوزخه(sm2)نقل قول:
به دامان طبیعت سپردمت (sm59)
گل خوشگل نظراتتو بزار واسه منصور جونتنقل قول:
باز که ریپلای گرفتی خوشت میادا (sm2)
چون خیلی حساسی منم نقل قولتو میگیرم (sm120)نقل قول:
باشه(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای شادمهر به هیچ وجهی افتی نداشته...مشکل از تنظیم و ملودیه.این را در آهنگ های بعدی بهتون ثابت میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]