واسه اونم نباید نگاه کنی برو برازرز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه اونم نباید نگاه کنی برو برازرز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جزمین وطنیه
انتخابمه چون مال وطنمه (sm2)
ورزشکاره ابجیمون (sm2)
نه جذبم نکرد
بری همون برازرز بدونه شرت و سوتینشم میبینی بیشتر صفا میکنی(sm2)
عالی بود(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم استارش بهتره (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده به عنوان دیجی مملکت نمیتوانم به این سوال پاسخ دهم(sm2)نقل قول:
ولی تو jessa rhodes رو امتحان کن
(sm2)
مهدی شیرم تو سلیقت (sm2)
خطر اطلاعی داری ساعتی چند دلار اینا درامد دارن ؟ (sm2)
من که خودم jayden jaymes رو می پسندم
Jessa Rhodes (born June 29, 1993) (sm70) کثافت هم سنمه
(sm59)نقل قول:
عوضی من یه چیزه دم دستی گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه منو زیرسوال نبر که اینجا رو به اتیش میکشونم همه با هم بن بشیم(sm2)
درامدشونو نمیدونم ولی میدونم معروفاشون بعضی وقتا تا 3-4 تا فیلم در روز هم بازی میکنن.خیلی پشتکار دارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فسیلا کین دوست داری تو(sm2)نقل قول:
همین سهند دیوثی که منو زیرسوال میبره
اسم جسا رو زدی تو گوگل 4 تا عکس تخمی دیدی فکر میکنی مال نیست
برو 1 کلیپشو ببین بعد باز اگه تونستی جلو خودتو بگیری بیا بگو بد بود(sm2)
ما که هیچ کدوممون دستمون نمیرسه موندیم تو خماری (sm2)
ولی هیشکی برا من summer brielle نمیشه(sm128)
الان یه عکسه غیر مشکل دار برات میزارم بفهمی جسا کیه.
عزیزم اینا نسل جدیدن.گوشت های تازه.اون چربی های فسیلو ول کنید.
همین سامر که میگی اندازه گاو میمونه لباشم که شتریه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدامس و بنز هم خوبن (sm70)
کسی خایه داره بگه این بَده تا حالیش کنم(sm2)
حمید تو کلا فسیلی جونه عمت اسم نگو
شماها اصلا با نسل جدید اشنا نشدید تو پیرزنای قدیم موندید
دود از کنده بلند میشه
جدیدیا چندتا خوب هستن
من از این بوتاکسیا خوشم نمیاد
طبیعی دوست دارم
(sm155)
کجا بوتاکسه
فابریکه
nina elle و madison ivy این دوتا هم خوبن مخصوصا مدیسون
سایت tushy داره نسل خوبی معرفی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن نشیم صلوات (sm2)
به سایت نیست که.
اینا با همه سایتی کار میکنن مهم اینه که خوده ادم باید اینارو کشف کنه(sm2)
چندتا کنسرت آپلود کنم (sm3)
مخالفم...مثلا تو میتونی بنگ براسو با برازرس مقایسه کنی...این سایتم خوب کار میکشه ازشون(sm2)نقل قول:
مثلا یه بازیگر به نام سهند میاد وارده صنعت میشه اولین کارشم با سایت اویل انجل درست میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعدش میره با همه کار میکنه برازرز و همین بنگ که گفتی و موفوس و فلان و........
نمیشه بگیم اویل انجل معرفی کرده خب شانسی با اون سایت اولین کارشو داده
خطر مورد سراغ نداری ؟ (sm2)
چرا.چندی میخوای
پخ کننقل قول:
دیوثا حالا درسته من در همه زمینه ها مطلع هستم ولی فکر نکنید جقیما
دوست دختر دارم بابا از گلنار بازنشسته شدم چندساله(sm2)
پخ کن چیه اخه اصفهانی به چه درده تو میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]