فکر کنم پیرمرده چیزش دراز بوده اینم خواسته بگه هیچوقت ی ایرانی رو تهدید نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم پیرمرده چیزش دراز بوده اینم خواسته بگه هیچوقت ی ایرانی رو تهدید نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسم خبر میارن منم سگ میشم (sm2)حالا معروف شادمهر 1:05 پلی کن :نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معروفم ، که بد سگی میشم تو که میدونستی چرا ریدی پیشم (sm2)
شکایتنامه او میگوید رضا ضراب، ابتدا در زندان با او دوست شده و پس از جلب اعتمادش به او تجاوز کرده و سپس با تهدید باعث شده که او بهسرعت موارد تجاوز و آزار ادعایی را به مقامهای زندان گزارش نکند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) سفر رو گوش دادم خدارو شکر کردم لهراسبی خوندش(sm2)نقل قول:
دمش گرم وارد بوده(sm2)ولی احتمال اینکه دروغ باشه زیاده..اینا میبینن پولداره اخاذی میکنن(sm120)نقل قول:
پراید میخوره به پل میفته پایین(sm2)
هنوز تو کف مهدی کسائیانم (sm178) خدا بگم این استاد فرشباف رو چیکارش کنه (sm120)نقل قول:
پیرمرده دیده فرقی نمیکنه براش (sm2)
نیسان آبی رو دستکم نگیر پرواز میکنه (sm2)نقل قول:
بیا بیا
تو فکر منی یا
تو فکر یکی دیگه
بگو تو فکر کیا
بیا بیا بیا
نری با کسیا
من عاشق تو شدم
قول بدم عاشقم باشیا ... (sm81)
نقل قول:
مهدی کساییان کدوم اهنگو داره؟
لعنت به فرشبافنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]