خوبه یکی هم گیر بده به دماغ تو؟(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه یکی هم گیر بده به دماغ تو؟(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی دیشب و دیدی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحیم با این که مخ نداره ولی اگه بگیریمش بدک نیستا (sm120)
بهترین ه تاریخ (sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپول رفت و برگشت خوب بود چرا نتیجه نمیگیره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرلینگ تو مایه های بیله جفتشون بی مغزن (sm120)
رونالدو و جیمز بدیم استرلینگ و هازارد بگیریم (sm120)
دماغ سفیده؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه خبر...کارشناسه میگه تبریک میگم پیروزی بزرگ مسلمانان رو(sm120)
جیمز جایی نمیره (sm120)کریس هم فصل بعد هست استرلینگ هم تمدید نکرده پس یحتمل 2016 بیاد رئال (sm120)نقل قول:
هازارد گرونه تازه همش حس میکنم خسته س (sm120)
نه من تو حیطه ی کاری خودم نظر میدم (sm120)نقل قول:
بیرون نمیره ...نیمکت که میتونه بره (sm120)فک کن استرلینگ با 40 تا بگیریم (sm120)نقل قول:
دهنت سرویس هازارد دیشب به این خوبی بود (sm173)
اس ام اس آهنگ برای کوبانی درسته؟سلام(sm127)