بیایید به خط قرمز ها نزدیک نشیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیایید به خط قرمز ها نزدیک نشیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر چقد بچه ها اینجا میومدن(sm50)
تو 2 ساعت 100 صفحه میرفت جلو(sm50)
خاک مرده پاشیدن تو سایت(sm50)
(sm50)
اون سعید ته سانگو میگین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) نه از بعد واسه آبروی مردمت بجنگ دیگه نرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولشم همین دیوثا میرفتن ، من یادمه الی موتوری (sm81) و میتی مشدی و چش رنگی و وثوق و ممر ریخته بودن اون تو ، مام رفتیم (sm120)
اگه میخواید گریه کنید از امشب برای بچه های علی گریه کنید(sm81) نقل به مضمون شبکه 3(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پشت دازننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و علی همدانی یه بار رفتیم اذیتشون کردیم کلی جیغ جیغ زدن برامون حال کردیم(sm2) بعدش داشتیم باران تعریف میکردیم شیرشون چطور خشک میشد مرتوض منو بن کرد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد از ایران نرفت(sm120)
باو میدونستم همش شو تبلیغاتیه(sm120)
(sm2)
میگفت سجادم یکی هر شب بهم پی ام میده میگه من دوست سجادم و میتونم دوست خوب تو هم باشم
گفتم کیه ؟
گفت آقا سعید
(sm2)
آدرس هم ازش گرفته بود گفته بود بیا همدیگه رو ببینیم (sm30)(sm77)
میدونست دوس دختر منه ها (sm2)