خدا رو شکر...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه پزشکا نوشیدن شیر رو واسه خواب راحتتر توصیه میکنن (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا رو شکر...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه پزشکا نوشیدن شیر رو واسه خواب راحتتر توصیه میکنن (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من حُکم آب شنگولی رو داره (sm59)
شما هدف رو اشتباه گرفتی دخترم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف کجاست دقیقا؟ (sm55)(sm168)
آدرس پستی بلد نیستم... کروکی بکشم؟ (sm59)نقل قول:
"هـ" بده
نقل قول:
هم غربت بغض شب مرگ چراغم
تو قرق زمستونی اندوه باغم
ای دست تو حادثه تو بهت تکرار
وابسته ی این مردابم بیا سراغم
من فقط عاشق اینم وقتی از همه کلافه ـم... بشینم یه گوشه ی دِنج موهای تورو ببافم...
من چه بودم نقش باطل قايقي گم کرده ساحل
با هزاران زخم بر دل از عزيزان يا نگاري
يه مسافر يه غريبه يه شبم بي پنجره
ميروم با كوله بار سرگذشتُ خاطره
خسته ام از خستگيها خسته از اين لحظه ها
گفتنيها دارم اما برنمي آرم صدا
نقل قول:
چرا میگه یادگاری من اشتباه نوشتم (sm25)