منم خیلی خوابم میاد برم شب همگی خوش ! (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم خیلی خوابم میاد برم شب همگی خوش ! (sm27)
این چه حرفیه اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد جدا ریدی(sm2)
بزار تو حال خودش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه ادم رفتن تو استیچ هیچ کدوم از محسن تشکر نکردن دیوثا شیطونه میگه (sm178)
اخه مثلا ارجینی یه سنگ صبور داره یه عشق دوحرفی. 1000 تا ترانه چرت داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کِی باید بهش اعتماد کرد؟
یا شهاب اکبری، یه متاسفم رو موفق بود. بعد جز کو به کو کار موفق دیگه ای نداشت.
فرشاد حسامی واقعا عالیه
کاراشون دارم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره من دارم نظر خودم رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما لذت ببر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا من شک دارم همون کو به کو هم کار شهاب اکبری باشه کامل (sm120)نقل قول:
امیر تتلو نبوغ موسیقیش از چاوشی بیشتره
تازه بهش یه ناو هم دادن بره توش موزیک ویدیو بسازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میگم نظرت ریدمانه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروس جنگی ارجینی یادت رفته؟
حالا ناراحت نشو شوخی کردم.(sm10)
هر وقت هر کی تونست در حد رضا یزدانی کار کنه حرفه ای به حساب میاد (sm59)
(sm2)خوشم میاد پایه اینقل قول:
ناراحت که کلا نمیشم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اون از این بهتر بود
خداییش فرشاد حسامی عالیه.حتی بهتر از خود محسنه تنظیماش.
من خودم طرفدار چاوشی امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینکه بری چند نفری بیاری که حتی خودشون هم نمیدونن میخوان چیکار کنن خیلی تابلو تشریف داره
بعد بری یکی مثل صفاریان رو از تو غار بیاری بیرون بگی این استاد منه دیگه واقعا مسخره است
بعد بری یه شاعری رو پیدا کنی که شعراش بیشتر شبیه انشا میمونه تا شعر این دیگه ته تهش تشریف داره
بگو تو هم هر جا رفتی چاوشی رو دیدی یا نه ؟ (sm2)
تنظیم کننده فقط تنظیم کننده هایی که واسه یزدانی کار میزنن بقیه از دم مقوا (sm59)نقل قول:
خروس جنگی (sm2)
پایگان(sm59)نقل قول:
(sm132) استاد عباس معصومی
ایشون خداست و از بقیه جداست - حتی خود چاوشی هم اگه تا آخر عمرش تنظیم بزنه نمیتونه حتی به پایگان نزدیک هم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کماکان برزخ ... (sm118)
برزخ خوب بود خوشمان آمد(sm132)
موقع انتشار پارو یه ک.س مغزی بود تو فیسبوک اونم هی ارجینی ارجینی می کرد و شعرای پارو رو مسخره میکرد ! یه پست مشتی گذاشتم قهوه ایش کردم نشست سرجاش (sm2)
(sm30)نقل قول:
بیچاره ها البوم یزدانی بیاد همه تون لوله اید
چاوشی باید بره قاز بچرونه (sm2)
پرستوی قشنگ چیز کرد دهن صدا سیما(sm2)
تو جاااااا زدی تو عشق مممممممن تنهاااااااا (sm118)
دیگه از چاوشی بت نساز واسه خودت - یه روزی میرسه که به این روزات فکر میکنی و به خودت میخندینقل قول:
دیوث عالمه هر کی جواب این عنترو بده.
(sm2) بریز همونجا که می سوزهنقل قول:
آلبوم نیومده همه رو حیرون کرده وقتی بیاد دیگه چی میشه (sm120)نقل قول:
خدایش تو اینو ببینی تا شب میچسبی بهش(sm170)نقل قول:
فعلا که دارم به کسشر های تو میخندم (sm2)نقل قول:
دیدمش عزیزم - خیلی هم با مرام و خاکی تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سافک راک (sm2)نقل قول:
پانک راک (sm2)نقل قول: