(sm113)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm113)
- (sm171)
خیلی بازی تخمی بود(sm120)
با اختلاف تخمی ترین بازی فصل!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی نهایت راضیم از نتیجه 120 دقیقه لیور کار خودشُ کرد نیمه دوم که یه مشت جنازه بودن واسه ما....(sm120)
سیتی خیلی داغون بود که نتونست گل بزنه به این تیم (sm120)
ندیدم بازی چلسی و سیتی رو ولی مرگ بر پرز(sm120)
خیلی بازی بدی بود ...2 تا موقعیت گل داشت بازی گمونم ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد چرا کت و شلوار گذاشته کنار؟(sm178)
به خاطر خرید بیل و خامس؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی از دست ندادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
90 دقیقه بکش زیرش(sm2)
نه بخاطر وجودش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به گزارش as، سرمربی ایتالیایی در پایان بازی به خبرنگاران گفت: "ما نیمه اول را خیلی خوب شروع نکردیم، همانطور که در موارد دیگر نیز پیش آمده بود. در مقابل کوردوبا و اتلتیکو نیز خیلی زود اسیر ضد حملات شدیم. ما باید در نحوه شروع مسابقه بهتر شویم. بعد از آن به خوبی از زمین آنها پرسینگ را انجام دادیم و در نیمه دوم هم خیلی خوب بودیم. ما مشکلات خود را برطرف کردیم." بنـزما: "او مثل سایر مهاجمان تیم بازی فوق العاده ای داشت. همه آنها بسیار با مهارت و مؤثر هستند. ما شوت های خیلی زیادی به ثمت دروازه داشتیم. گلی که او به ثمر رساند بسیار با کیفیت بود. او بازیکنی با شوت های فوق العاده است. ما همچنین برای نحوه بازی او و نحوه کمک رسانی اش به تیم ارزش قائل هستیم. او مهاجم محوطه جریمه نیست که فقط در حوالی نقطه پنالتی حضور داشته باشد."
بیــل: "نمی توانم خواسته بیشتری از او داشته باشم. او بازی خوبی داشت. درست است که موقعیت های خوبی را برای گلزنی از دست داد اما پاس گل سوم را برای بنزما مهیا کرد. او برای هم تیمی هایش کار می کرد."
ایارامندی: "او در 30 دقیقه نخست متوسط بود و بعد از آن یک نیمه دوم بسیار خوب را سپری کرد."
لوکاس سیلوا: "من او را از ترکیب خارج کردم چرا که تنها یک هفته از حضورش در اینجا می گذرد و نیاز به تمرین دارد تا وضعیت جسمانی خود را بهبود بخشد و خود به سطح بقیه برساند. او خیلی زود آماده خواهد شد."
نقش سیلوا در تیم: "لوکاس سیلوا شوت های خوبی دارد، خوب پاس می دهد، و همیشه در سیستم دو محوری بازی کرده است [در کروزیرو]. مسلماً او می تواند به جای کروس بازی کند، اما می تواند نقش امروز ایارامندی را هم ایفا کند و در کنار کروس به میدان برود."
4-4-2: "نمی دانم این 2-4-4 بود یا 3-3-4. ما سعی کردیم با دو خط چهار نفره دفاع کنیم و با تعداد نفراتی بیشتر و باز تر حمله کنیم. در نیمه اول نه تنها با بیل، بلکه با مارسلو، ایسکو و بنزما حملات زیادی از سمت چپ تدارک دیدیم. بیل بازیکنی بود که در خط حمله باید به بنزما نزدیک تر می شد."
مـارسلو: "فکر می کنم او همراه با تیم رشد می کند. بعد از بهبودی از آخرین مصدومیت خود، دوباره ریتمش را پیدا می کند و خیلی خوب کار می کند."
چرخش هامس و ایسکو: "می توانیم از سیستم چرخشی میان آنها استفاده کنیم. شاید چیزی را تغییر دهم. با توجه به بازی های پیش رو ما به تیمی تازه نفس احتیاج داریم."
یعنی مثه بازی استرالیا و کره بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستاتونو خوندم تو تاپیک چاوشی
مرگ بر مربی ایرانی بویژه قلعه نویی و درخشان(sm120)
بد وقتی خوردیم بهشون (sm178)نقل قول:
اتحادیه که کلا اون طور میاد همیشه!به خاطر اعتبار کم بازی ها (sm120)
ولی تو لیگ بازی هایی که میخواد بگه به تخممه این طور میکنه (sm2)پارسال جلو لیور تو انفیلد امسالم اولین بار بود تو لیگ (sm120)
البته یه جور اعتراض به اف ای به خاطر جریمه خودش و کوستا هم میتونه باشه دیروز کنفرانسم لغو کردن (sm120)
اشغال تر از اون! (sm120)نقل قول:
اجنبی پرست(sm98)نقل قول:
پس نتیجه میگیرم در حد بازی رئال و کوردوبا بوده ولی فرقشون گزارش سرهنگ و یوسفی بود(sm120)نقل قول:
کیروشی پور هستم(sm29)نقل قول:
فقط دوس دارم مربی ایرانی سرمربی تیم ملی نشه حالا چه کیروش باشه چه وحید هلیل هودزیچ(sm120)
حسین اینو دیدی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث مربی ایرانی نی...منم موافقم کیروش بمونه ...ولی مخالفم که این همه به به و چه چه کنن....نقل قول:
تنها بازی خوبی که از ایران یادم میاد تو دورش بازی با آرزانتین بوده(sm25)
(sm2)(sm2)نقل قول:
یه دختره ی اسکل یه مطلب زده فوتبال و ادبیات خیلی اسکلن این جماعت نسوان بو خدا(sm2)
کیروش یه مربی دفاعیه همون موقع تو رئالم دفاعی بود تیم صدرنشینو کرد چهارم(sm2)نقل قول:
مردم ایران همین گره کردن مشت و وایسه داورو بزنه رو دوس دارن و گول میخورن کیروش فهمیده و رگ خواب ملت دستش اومده وگرنه همه میدونن تیم ضعیفه من خودم از بازیای تیم ملی اعصابم بهم میریخت ولی انتظار نداری ممد نوری رو میزاشت شماره 10 فقط زیر توپ میزد تیم ایران پلی میکر نداره هر چند خلعتبری رو جای شجاعی میبرد بهتر میشدیم
بازیکن فقط عمر عبدالرحمان(sm3) مرتیکه عن خیلی خوبه(sm3)
ولی همین که رحمتی و عقیلی و صادقیان رو نمیبره راضیم ازش(sm120)
در کل مرگ بر مربی ایرانی مخصوصا درخشان بوتاکسی(sm2)
حسین فخر الدینی چی میگه(sm2)
کارنامه من
ازمون و بیرانوند بچن(sm2)
من فقط یمیشونو دیدم که از فوتبال واقعا چیزی سرش میشد که اونم 99 درصد دختر نماست(sm2)نقل قول:
حسین چیزخل شدی رفتی با این کاربرای شاس مغز بحث میکنی؟؟(sm120)
باو تو طرفداری که یه مشت بچه اسکل جمع شده سر دوس دختر بازیکنا هم کل کل میکنن(sm2)
خفه شید (sm120)
رمی بیرون کیهیل تو تو زمین خودت (sm2)
ولی در کل دوست دارم مو امسال قهرمان شه بدخواهاش ساکت شن (sm70)
همون دو دقیقه هم رید کیهیل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم جنازه بود بابا...تا حالا این قدر خسته ندیده بودم ...ایوا 4 5 جا داشت میدادگرده....ازپیلی مثل چی از ناواس لایی میخورد! ویلی ضربه ازاد رُ مستقیم میزد اوت (sm2)
میشیم! لیگ و کاپیتال وان رُ که گرفتیم (sm70)با کوادرادو من به اروپا هم امیدوار شدم دیگه (sm120)
یه کم کسخلن ولی حوصلم سر رفته بود ....نقل قول:
اون تاپیک معروفمون بکنم بحث و تبادل نظر در باب فوتبال روز دنیا خوبه یا کلا به تاریخ بپیونده؟
مخاطب سوال 3 نفرتون هستین(sm120)
همچی میگن بازی با عراق انگار تا حالا تو تاریخ فوتبال هر تیمی 10 نفره شده 9 تا خورده (sm120)
باید بحث های صورت گرفته رو یه تغیری بدیم تا جذاب شه مثلا هر هفته یه مربی یا یه تیم رو مورد نقد بدیم (sm120)نقل قول:
برا هفته اول پپ و دلبوسکه خوبه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی زوما خیلی بهتر از کیهیله (sm120)نقل قول:
چه زوجی بشن با واران البته اگه به پیشرفتشون ادامه بدن (sm120)
پپ و گواردیولا به نظرم بزاریم اخر اخر خیلی بهتره (sm120)نقل قول:
پپ و گواردیولا عملکردشون جداد جدا برسی کنیم؟(sm120)نقل قول:
صد در صد موافقم!نقل قول:
اتفاقا چند بار با میبلاد بحثشُ کردیم ولی به نظرت اون خیلی شلوغ پلوغ نیست؟؟
میخوای یه جدید بزنیم (sm120)
صد در صد (sm120)نقل قول:
تازه فرانسه مانگالا و ساخو هم داره (sm120)
پیشینه درخشانی داشت برا همون گفتم ....وگرنه هر کدوم حال دارین یه تاپیک بزنید دور همی بد نی(sm120)نقل قول:
چند هفته اول رُ به لیگ ها و عملکرد تیم های مدعی اختصاص بده تا اروپا شروع بشه (sm120)نقل قول:
بعدم اون شبایی که بازی تفصیلی کارشناسی بازیا رُ میریم (sm120)
بینشم بحثای مربیان و عملکرد بازیکنان و ....(sm120)
ساخو یه کم 3 نمیزنه؟(sm120)نقل قول: