- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا کشید (sm81)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابرمصاحبه شهیارجان با امیرقاسمی رو دیدی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیدم !
دیوثِ زدی لینک به زودی که ! (sm74)
ندیدی پس نصف عمرت بر فناس(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم حدود10ساله پیش اینو ضبط کرده بودم زیرخاکیه (sm50)
الان لینکاش تکمیل شده میزارم بزنی بر مغز و بدن!!!(sm50)
نقل قول:
فیدات دیوث (sm50)
10 سال پیش با چی ضبط کردی !؟ (sm54)
نقل قول:
ی کارت تی وی کپچرخسته سال83 داشتم باهاش همه چی ضبط می کردم !!
یادش بخیر چقدر شو طپش از شبکه T2 که تازه تاسیس شده بود ضبط و ارشیو می کردم(sm50)
نقل قول:
دمتِ فوقِ جیز (sm50)
اون زمان برای حال کردن با خودت از روی مجریانِ شبکه ی طپش برنامه ها رو ضبط می کردی !؟ (sm2)
(sm70)نقل قول:
اصن ی وضعی بوداا!!!!(sm50)
آرشیوم طوری بود ک خود طپش هم نداش(sm2)
ی مدتی هم هرازگاهی ب دوست و آشنا و تو مدرسه شو می فروختم(sm59)
می گم این پوسترای سینمایی چیز خفنی بود رووو کردی دیوث خان(sm59)
هرموقع وقت کردی کل عکسارو برام اپ کن!
حوصله ندارم یکی یکی بگیرم(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]