(sm2)بدبخت سوزاک میگیری
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)بدبخت سوزاک میگیری
تو بفرست من میام اصفهان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چرا شخصی میکنی...این همه اسم(sm2)
فشار رو جوانان ما خیلی زیاده اخه چرا(sm2)
(sm2) فشاره می فهمی
خره از خدات باشه بازیگر بشی بده طرف همه عالم و ادمو میکنه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا مهدی
کافور بخور خوب میشی(sm59)
یه قرصی هست فیناستراید برا مو میدن که ریزش کم
بشه
از این قرصش بخوری کلا بلاک میشه (sm2)
آها من از اونور به قضیه نگا کرده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه بلاک احتیاج نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید پسفردا خواستید زن بگیرید یه 4 تا بچه پس بندازید ارور میده اونوقت(sm2)
ببین تو خودت به خودت شک داری منو قاطی نکن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پسره لاتین هست.هیکلش نصفه من نیست سنشم مثله این 18 هست
این جاکش حرومی هرچی تو امریکا هست و نیستو ترتیشبونو داده.(sm2)(sm2)(sm2)
یه نفر پیدا نمیکنی با این فیلم نداشته باشه.بعد بدبهتی اینه تخمیم بازی میکنه حرفم بلد نیست بزنه.انگلیسی حالیش نیست فکر کنم فقط بلده بکشه پایین(sm2)
کجای این دنیا میشه که با تو آروم بگیرم
کی میرسی ، کی میرسی بگو که ساعت بگیرم ... (sm50)
اتفاقا اونی که تو کاره از سلامتی جسمی وذهنی بهتری برخورداره (sm2)
استاده صنعت بزرگسالان وارد میشود بزن زنگو(sm2)
گلوی ساعت شنی هم بغض لحظه هام میشه
یه روزی از این فاصله طوفان شن به پا میشه ... (sm50)
(sm2)
کی عکس این کلاغ نحس و شومو
رو دیوار سپید خونه آویخت ...
(sm2)
جاتون خالی بود امشب رفتم خواستگاری و ایمان دارم فردا جواب نه رو میشنوم ...
واقعا رسم هایی مضخرفی تو ایران هست چرا شام نمیدن تو اینجور مراسم ها
(sm2)
(sm19) به به مبارک باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111) ایشالله این داماد خوشبخت خودتی دیگه ؟؟
نه پسرخاله ام تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله نفر بعدی تویی ! شاید حال و هوای اونو ببینی به صراط مستقیم هدایت شی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Foo Fighters - Something From Nothing
اتفاقا حال و هوام عوض شد - عروس یه داداش داشت خیلی خوب بود متولد 74 بود ردیفش میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفم براتون كه بخشي از دغدغتون شده سكس و اين چيزا ما همه دغدغمون همينه
متاسفم برات که میای توییت های مردم رو به اسم خودت اینجا میزنی ... (sm120)
(sm2)به فوکم
دزد افکار مردم (sm2)
لیورپول (sm51)
(sm209)نقل قول:
(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ى لحظه نگران شدم فکرکردم خودتى دوماد(sm51)نقل قول:
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروس و دوماد شدن تویِ این مملکت یعنی : گلوله و تفنگ رو بدی دستِ یه نفر تا خالی کنه تویِ مغزِ خودت (sm50)
ازدواج یک رابطه ی دو طرفه است که توی اون هر دو طرف میخوان طرف مقابلشون رو تحت کنترل خودشون دربیارن و بعدش از همدیگه متنفر میشن و واسه هم مشکل درست میکنن
دقیقا (sm50)
کنترل و سُلطه بد چیزیه (sm74)
ازدواج سفید تنها راه نجات است
نخست وزیر امام میلاد (ع)
اون دیالوگ فیلم Gone Girl بود که به زیبایی ازدواج رو معنی کرده