[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خیلی خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خیلی خوبه
نگاه ناکس هر وقت سر و کله بابک پیدا بشه یه شعر میزاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین توام گوش بده خیلی خوبه (sm50)
اگه یه نفرو خیلی دلت بخواد واسش آب بشی
نشه ماهی برات دیگه اسمتم حتی یادش نیاد
بگو چه حالی میشی (sm74)
سلام هادی جان خوبی؟ دمت گرم حتماً گوش میکنم.(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم گوش کنین فوق العاده ست (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبم قربانت (sm59)
اینو قبلا" گوش کردم عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لالایی هم گوش کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر . چه کار می کنی با این اوضاع . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکتا رو کسی ندید چند روزه نیستش (sm50)
هوای تهران بهتر نشد ؟
آره هادی جان از آهنگهای مورد علاقمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یه کم باد اومد یه ذره بهتر شد.نقل قول:
این دیجی کالا هم کارش درسته ها . بعضی جنس ها رو کمتر از قیمت بازار میده .
حتی یه ماهیتابه . رفتم بازار بگیرم . می بینم جنس بی کیفیت و آشغالو آوردن به همون قیمتی که دیجی کالا داره بابت جنس خوب می گیره .
صاب نداره دیگه بیرون . گوشی وای 5 پرایم هواوی گرفتم از دیجی کالا 1150 تومن . چون 24 درصد تخفیف خورده بود . بعد رفتم بازار می بینم 1450 میدن
محافظ شیشه اون موقع نداشت دیجی کالا که بگیرم . اونو رفتم بیرون گرفتم یه جا میداد 40 یه جا دیگه 25 .
الان می بیننم دیجی آورده همون مارکو داره میده 9 هزار .
هر خری هر چقدر دلش بخواد میکنه تو پاچه مردم . واقعن بازار دیگه صاب نداره . خر صاب خودشو نمی شناسه . هر کی هر چقدر دلش بخواد میده .
بعد میگن هزار تا نیروی بازرس در راس مبارزه با گران فروشی هستن . پس کو کجان . بی لیاقت بی ناموس فقط دروغ . آبرو هر چی مرد و رئیس جمهورو برده مرتیکه
جنایتکار مادرجنده ها *** تو شرف نداشته شون (sm1)
کی می دونه تو دل تاریک شب چی می گذره ... (sm172)
خوش به حالت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی فکر و بی مغز می گذرونی و رد می کنی ، این یعنی از همه جلوتری ...
واسه گفتن هر حرفی و انجام دادن هر کاری اگه خودتو به بی عقلی بزنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ...
ادامه بده به همین راه ، موفق باشی ...
به غیر از اینایی که قرمز کردم بقیه رو باهات موافقم . الان همه به شکل هم در اومدیم به شکل هم غم و غصه داریم . دیگه چیزی نیست که بخواد شخصی باقی بمونه . درد من و تو درد خیلی های دیگه ستنقل قول:
راجب ترانه و اینا هم راستشو بگم دیگه مث قبل نیست نه که اصلا گوش ندم چرا . لازمه بعضی وقتا . ولی اصلش دیگه هیچی بهم حال نمیده . هیچی دلمو گرم نمی کنه .
کدوم آشنا ؟ دیگه دوستی نمونده این چیزا گذشت . با هیچ کی رابطه ندارم . همه از هم فراری . به قول ترانه گوگوش آدما از همدیگه زود سیر میشن آدما آدمو تنها میزارن .
هیچی مثل سابق نمیشه . گذشته اگه همین قدرم مشکلات بود که خیلی کمتر بود باز سنت پایین تر بود امید داشتی به خودت . الان چی . همین جور که 30 رو رد کردی . اون یکی هم پشتش میاد و تموم .
شدیم کوه یخ . (sm50)
وقتی که یه دختر 14 ساله رو جلو چشم این ملت می کشن و میگن اینا اغتشاش گر بودن تو یکی از زنده بودن خودتم شرم می کنی . کدوم اغتشاش ؟ به غیر از اینکه اومدن از حقی که 40 ساله خورده شده دفاع کنن .
اعتراض چجوریه ؟ بعدش یه بی ناموسا از طرف همه ی مردم بسیج بشن به دیدن اون جنایتکار بگن تا آخرش هستیم . یه بی شرفای مزدور . با اینا نفستم بالا نمیاد . بعد یه پیرمرد جلادو میارن که من نمیدونم کیه و چی کاره ست برامون قرآن باز می کنه و از آیه حرف میزنه
که آره باید بکشین . اگه یه عده رو بکشین بقیه درس عبرت می گیرن . آخه حروم زاده مادرسگ تو کور بودی ؟ ندیدی تا چقدر میخوای بکشن برات ؟ بس نبود این همه رگباری که تو سر مردم گرفتین ؟ بس نیست چند هزار نفرو کشتین و گرفتین اعدام کردین
تو دیگه کی هست . معلومه بچه هاتم مث خودت زنا زاده ن چون اگه اونا درد جوانا رو می فهمیدن دخلتو در میاوردن سگ کفتار
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کن ...نقل قول:
شاید واسه لحظه ای یه حالِ خوب بهت رسوند ...
تورج شعبانخانی ... (sm172)
سخته که هر روز می بینم یه سریا از جلو در رستوران رد میشن و با یه نگاهِ عریبی به غذا خوردن آدم ها خیره می مونن ، همه ی تنم می لرزه ، حالم از اون لحظه ها بهم می خوره ، دوست دارم زمین دهن باز کنه و نابود شم و نبینم این ماجرای همیشگی رو ...
اوکی چشم . ازین به بعد فوش ها رو با صراحت اعلام نمی کنم ولی خب منم نگم هستن اون واژه ها برا همیناست (sm59)نقل قول:
دیجی کالا ام دزده بعضی جنسارو گرون میده بعضیاشم ارزونتر از بازار میده اینم سیاست دیجی کالا.من خودم مغازه لوازم جانبی دارم.گلس شیشه ایرو۷ تومن میدم.گلس فول ۱۵ میدم.گلس معمولی شیشه ای خریدش ۲ تومنه.گلس فول خریدش ۵ تومنه.ببین چقدر سود میکنن گلس ۲ تومنیرو ۲۰ تومن میدن موبایل فروشیا.نقل قول:
گلس جنس خوب چی داری واسه وای 5نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)جان من دیگه ادامه نده . فوش برا اینا ثوابم داره . آدم خودشو حالی می کنهنقل قول:
تو به دوستت که فوش نمیدی ؟ حتی اگه دعواتونم بشه اون خوب نیست .
ولی اینا فرق می کنه
حتی زبانتم نگه دلت میگه پس فرقی نداره انقد سخت نگیر
منم گفتم که بعضی جنس ها رو . ولی اوناییم که گرون ترن شاید گارانتی شون فرق کنه .نقل قول:
اینجام زودتر قیمتاش تغییر می کنه . یه وقتایی می بینی همون جنس های گرونم تخفیف می خوره اون موقع خوبه
دیگه هیچی به اینها کار ساز نیست حتی فحشو نفرین و آه این مردم...
اینها پوست کلفت تر از این حرفان
یعنی می خوای بگی بی چاره نیستیم ؟ چرا عزیز هستیم .نقل قول:
کار ما از فوش دادنم گذشته . آره فوش خوب نیست . ولی نمیشه بعضی وقتا خودتم نخوای از وجودت میزنه بیرون
دلیل های زیادی هم داره . اسمشم تهمت نیست . واقعیته تمام این صفات .
ببینم احساس یا همون روح ما به نظرت در آرامشه که بخواد با این حرفا آزرده بشه . روان ما پریشونه .
تمام افکار ما بهم ریخته حالا این وسط میگیم نه فوش خوب نیست . فوش چیزی نیست در مقابل کارای اینا .
ببینم یکی بره به دختر مردم تجاوز کنه بهش چی باید بگی ؟ بگی حیوان چرا این کارو کردی ؟ معلومه که نه یه چیز دیگه ای بارش می کنی
سالم ترینش با (بی) شروع میشه . روح ما هم بیشتر و مهم تر اسیر یه چیزای دیگه ای شده که نباید می شد پس انقد خودتو در بند این حرفا نزار
شبت آرام . (sm174)
آرزومه تک تکشونو از هر درخت یا از هر تیر چراغ این مردم آویزون کنن و اون موقس وقت دل خنک شدن ما ملت به امید اون روز
کام همگان باد روا کام شما نه...
فرقی باید باشه بین جانی و عالم ...
جنبه مجازی نداری بیرون بمون بیرونم نمیتونی دووم بیاری خودتو تو خونه حبس کن اونم نتونسی قرص بنداز خودکشی کن و بعدش یادت بیار کی وقته شوخیه کی جدینقل قول:
من باز ادامه میدم تو چی یه افسرده تخس بی مغزینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیایی میسازم برا خودم نه منتظر باشم تا یه عده بسازن منم خودمو جا کنم تو کلونیشون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هی کونی خوندی اصلا چی گفتم صفحات قبل یا باز تو جق زدنو دختر دید زدن بودی کدوم دختری عضو تالار میشه هی یادش بخیر چقدر دختر بود یه موقه ایجا چند نفریم همیجا مخ زدنو الا بچه دارن (sm2)
(sm50)
دلم بارونِ باروتِ خون ...(sm50)