تو خرک لیستم نمیتونی بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خرک لیستم نمیتونی بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آدم ترسویی هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی بیا وسط ی ک.شعر بسرای دوباره(sm2)
اومدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی شعر فاخر بسرای(sm120)
جمعه 24 آذر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی سفر رو بگوش حال کن(sm2)
همین الان یهویی یه سسشر در مورد الی به ذهنم خطور کرد بزا تایپ کنم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
الی جون من و چشم انتظاری الی همدم من
فقط این مونده از تو یادگاری الی همدم من
الی جون بیا برگرد به تاپیک الی همدم من
بیا این نازنین دردت به سینجول ، الی همدم من
الی جون بگو شبا کجایی الی همدم من
بیا ای نازنین دردت به جونم الی همدم من
برگرفته از شهرام کاشانی نازی جون (sm2)