الی یعنی ریدم تو ساب وففر اسپیکرت خیلی تتخمیه با اون پورتای پشتش (sm30) شبیه کیون ممره
نمایش نسخه قابل چاپ
الی یعنی ریدم تو ساب وففر اسپیکرت خیلی تتخمیه با اون پورتای پشتش (sm30) شبیه کیون ممره
گفتم معذب نباشی به کارت برسی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی بی تربیتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که کارم در کیون میلاد گذاشتن است(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت صداش فوق العادست ولی میگم خر شدم (sm120)بعضی موقع ها از بس میزارم تو گوشم گوش درد میگیرم (sm120)بیشتر از همون اسپیکر های خود لب تاب استفاده میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم چه گنجی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصاویر هدست باوفای من(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امام صادق بهم گفت پ کجایی ما دیروز رفتیم تو نبودی کم پیدایی اصن نیستت پارسال دوست امسال اشنا(sm2)نقل قول:
من بی تربیتم یا تو ؟(sm120)نزار از اس ام اس هات عکس بگیرم بزارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون استفاده از بعضی واژه ها هم میشه حرف زد(sm29)
هدست اگه روزی بخوام بخرم حتما باس نویز کنسلر داشته باشه تا لذت کافی رو از موسیقی ببرم... (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم که میبینی با همین نیم وجب اسپیکر سر میکنم واسه اینه که نیازمو توی ماشین ارضا میکنم (sm120) یه جفت 718 به ارگاسم میرسونتم (sm59)