@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جام میکی موس هم حذف شدید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از جام میکی موس هم حذف شدید (sm2)
فلسفه ازدواج توايران سر250گرم هست و بس.... (sm50)
اکانت تاینی مویز کسی نداره الان بذاره ؟ فقط امشب میخوام
(sm50)
من مِی نه زِ بهرِ تنگدستی نخورم
یا از غمِ رسوایی و مستی نخورم
من مِی زِ برای خوشدلی میخوردم
اکنون که تو بر دلم نشستی نخورم
اینقد چرت نگین در مورد ازدواج ، خیلی هم خوبه ولی شماها هنوز دهان مبارکتان بوی شیر میده زوده براتون و همچنین در دوران جاهلیت به سر میبرین حالیتون نیست
حول و حوش 30 که رسید ازدواج کنین و زیر 28 ممنوعه چون هنوز ناقص العقلید
تا کِی میخوان همینطور عزب باشین خجالت بکش آقا ( البته خودم مخالف ازدواج بودم ) خوبه آقا آدم میشین
زندگی که همش نهادن تکه ای گوشت در داخل شیار برای ارضای آن غول خفته نیست که ، همون که بدونی داری واسه زن و بچه زحمت میکشی و منتظرتن کافیه
(sm120)تایید میشه حرفای احسون
آلبوم این یارو اومد(sm98)
چرا اینقد نچسبه؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این البومش دو تا سی دی بوده ؟
چجوری 18 تا ترک تو یه سی دی جا دادن
بعد این کاورای داخل البومشم نذاشتی (sm120)
یاد محسون افتادم (sm2) محسن نداریم اینجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا داریم (sm120) الیاس که از قدیم گفتن همون محسن چاوشیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم کار مافیا موسیقیه یه قرون بابتش بدید اون خواننده ای که داره واقعا زحمت میکشه حقش پایمال میشه
هدِ فامیل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کجا بود بی شووهری بیداد میکنه (sm2)کار از دبه گذشته ، تانکر ترشی انداختن (sm2) یه اصل باب شده که می فرماید : هر کی اومد بش بده بره (sm2)
شاعر می فرماید :
من اگر چه شهره ی شهرم
ولی شوووهر دارم
(sm2)
یاران فسیل ، اسمش محسن نیست ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون جزو امار نیس خاک سیگاره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسون همینه؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه مال 15 سال پیشه...مگه اینکه این سالش درست نباشه
این یکی هم اسپانگلیشه البته ریمیکسه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)البوم حامد همایون تا اخرش رفتم
صداش به من نمیسازه
امروز واقعا روزه عذاي موسيقي ايرانه
تا حالا البومي نبوده دانلود نكرده باشم ولي قطعا اين اشغالو دانلود نميكنم با اون صداي تخمی
عليزاده حالا درسته عذاداري ميخونه ولي باز يه موزيك درست حسابي يه ته صدايي داره
اين جاكش نه صدا داره نه شعر داره نه موزيك داره لحن خوندنشم كه خيلي تخمی .همين چترخيس كه ميگن اي فلانه و بيشترين بازديدو داشته رو بريد ببينيد
يه ساعته ميشه موزيكه تخمی درست كرد با اف ال
اگه اسم اين خواننده هه كه اين صداشو شبيه اون كرده پيدا ميكردم بهتون ثابت ميكردم اين جاكش از مدل خوندن اون داره اسكي ميره
اینا همش مافیای این رجب پوره
فقط برا پول دراوردن
هیچ ادم درست و حسابی هم باهاش کار نکرده.این سامان امامی کیه من تا حالا اسمشم نشنیده بودم
سامان امامی در اولین دوره کاری خودش نوازنده گیتار الکتریک گروه آریان بود به صورت مهماننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بعد از آن به شغل عکاسی و تنظیم موسیقی مشغول شد
دیگه بدتر و داغونتر
کلا ترانه شرقی چهار تا خواننده معرفی کرد به بازار که آریان بود بنیامین و بابک جهانبخش و این اخری هم که حامد همایون
که بنیامین و حامد همایون جزء داغون ترین خواننده های ترانه شرقی بوده تا الان که پول خوبی به جیب میزنه ازشون
آریان و بابک جهانبخش جز خواننده های رده بالا و کار درستشون بود
البوم علیزاده هم بهتر از البوم این یارو نیست
کلا خیلی وقته راکته موسیقی ایران با خواننده های معروفمون
(sm50)
(sm120)راکت
(sm120) هادوخ
(sm50)
ملت همه دارن آهنای حامد همایونو گوش می کنن کجای کارین (sm120) من هرجا میرم یه بیت شعرشو میدن میگن اینو کی خونده آهنگاشو نداری
اسمشم نمیدونن ولی یه صدای جدید دارن میشنون
وقتی 4 سانس کنسرتو تو چند ساعت میفروشه یعنی یه تکونی به این بازار راکد داده - حالا سطح کارش هرچی میخواد باشه
هیج ستاره ای جدید وارد مارکت نمیشه با اینکه اینهمه خواننده داریم . یعنی یه چیزی داشته که بقیه نداشتن
یه استایلی برای خودش داره - حالا بد یا خوب .
این شهره رو که دیروز گذاشته امیر گرفتی ؟ بگیر (sm50)نقل قول:
(sm50)ها گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
WAV نگرفتم هنوز(sm120)
(sm120)یه اینترنت پر سرعت برا امیر جور می شد دنیای ما عوض میشد کلا
صدای جدید ولی گوش خراشه صداش و همون موسیقی تکراری که ملت قبلا گوش می کنن داره ارائه میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چند تا صدای عجیب غریب در اوردن شده فعلا گل سر سبد بازار ملتم دقیقا همین شعر و ورا رو می خوان
بنیامین 85 هم با همین شیوه اومد جلو با اهنگ شخمی من تو رو نه نه نه نبینمت
ملت فقط برا ادا در آوردن یه چیزی جدید می خوان
اصلا با این چرتو پرتا نمیشه اسمشو گذاشت ستاره اینا فقط می خوان با این شیوه این اهنگای چرتو پرت تا چند سال جواب میده برا کنسرت دادن از بقلش پول در بیارن
این استایلی هم که میگی نصفش مقلد کارای چاوشیه ترک شیش البومشو گوش کن متوجه میشی داره شعر البوم سیزده چاوشی رو می خونه
منم بلدم با چند تا آه اوه اضافه تو اهنگ برا خودم استایل درست کنم , شده حکایت طنزای شخمی مهران مدیری که هر صدایی در می اورد ملت تقلید می کردن
من اون آلبومایی که گوش ندادم هیچ وقت اول 320 می گیرم بعد خوشم بیاد ویو هم میگیرم (sm51)نقل قول:
توام برو سروصدای جدید در بیار ببین کارت میگیره یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو این مارکت بخوای مطرح بشی خیلی کار سختیه ، وگرنه صدتا از همینا داشتیم . ولی کسی کاراشونو گوش نمیده
همین امکانات برای 4 نفر دیه هم تو ترانه شرقی گذاشته شد ولی فقط کار این گرفت