(sm2)کونخر بغداد نفهمیدم چی فرمایش کردی یعنی چی خودتم فهمیدی چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)کونخر بغداد نفهمیدم چی فرمایش کردی یعنی چی خودتم فهمیدی چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
یعنی میشه ما روزای خوب رو هم ببینیم...............(sm50)
امیدوارم به زودی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها چند روزه یوتیوب برای من بدون ***شکن باز میشه و پخش هم میکنه فقط نمیتونم دانلود کنم(sm77)
برای شماها هم اینجوریه؟؟!!
ای پیشو تغییر داده برادرا خبر ندارن ای پیشو ببندن به زودی می بندننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm51)
(sm173)
(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب بارونی بود امشب .
شاید بعد از چند ماه اومدی و دیدی (sm50)
خدا رو شکر بارون میاد یه کم از آلودگیِ هوای تهران کم شد داشتیم خفه می شدیم.(sm118)
الآن توی این هوا جون میده(sm184)
(sm25)
(sm128)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
حسین خان یه موتور جستجوی تورنت موزیک بود نمیدونی اسمش چی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که یه مدت از کار افتاد . تورنت سایت های دیگه رو بالا میاورد . مث گوگل
هادی جان اونی که میگی نمیدونم کدومه من از این استفاده میکنم رازیم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر موتور جستجوی های قدیمی تورنت از کار افتادن.باید دنبال جدیداش باشی
مرسی آره این خوبهنقل قول:
خواهش میکنم(sm10)
(sm50)
(sm222)
چه میکنی؟؟ هان شیطون؟؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دید میزنم(sm2)
نشد زندگی که یه ممه نداریم(sm2)
تمام دعواها همون سرِ ممه س. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمیخاد من شوگرددیش شم(sm2)
چطوری کونی (sm30)نقل قول:
دلم در خمار ساقیس کونیکه که چاکی بشود صدایه قاشق رویه بشقاب بدهد استعاره از کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنزین گرون شده پرنده پر نمیزنه چه وضشه بیا من شوگرددی شم توعم سوییت مامی شو بلکه یه سوراخی گیر اوردیم این فروم چرا دختر نداره
دخترم باشه مگه آدم قحطه وایسن تو مخشون کنی (sm2)نقل قول:
حالا دیوث عشق کره ای دوز دخترم داره ها تو این اینستا می نستا (sm2)
نمیشه که اخه ادم هرهفته برنج بخوره قرومساخ(sm2)نقل قول:
(sm172)
(sm51)
(sm39) (sm90)
بیا پیدا کردم همین بودنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm151)
خوبه تو زن نداری وگرنه دو روزه شلوار پات نمیذاشت . (sm2)(sm128)نقل قول: