[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای ملکوتی محمد معتمدی ...(sm172)
Mohsen namjoo - zolf (sm88)
به یاد سینای جان (sm50)
اگه اینطوری باشه علی داییتون هم بهترین بازیکن تاریخ آسیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم هست(sm120) البته کاپتان ماجد عبدالله هم هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین بازیکن تاریخ آسیا داش علی کریمی با اختلافنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالد موالِد اَندر توالت رو فراموش کردی (sm2) شماره 14 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میگم تنبل ترین بازیکن تاریخ آسیا که حوصله نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نه بی شوخی اون ماجد عبدالله خیلی سگ بود .. البته به زمان ما نمیخوره اما امارشو ببینی متوجه میشی(sm2)
قدیما بچه بودم میکرو بازی میکرد ی بازی فوتبالیستا داشتم که به زبونش عربی بود.. اسم سوباسا کاپتان ماجد عبدالله بود .. من هی میگفتن این دیگه چه دیوثیه.. بعدا تحقیق کردم دیدم خار مادر رکوردارو تو عربستان بهم پیوند داده بود 3 دوره پشت هم بهترین بازیکن اسیا شده بود(sm2)
علی کریمی عالی بود ولی باید ببینی ی بازیکن دستاورداش برا کشورش چی بوده.... هیچکی حتی نزدیک دایی هم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]