آهنگ آوار فرهاد خیلی خوبه(sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ آوار فرهاد خیلی خوبه(sm1)
(sm50)
تو هم با من نبودی،
مثل من با من
و حتا مثل تن با من!
تو هم با من نبودی،
آن که میپنداشتم باید هوا باشد،
و یا حتا، گمان میکردم این تو
باید از خیل خبرچینان جدا باشد.
تو هم با من نبودی،
تو هم با من نبودی!
تو هم از ما نبودی،
آن که ذات درد را باید صدا باشد
و یا با من، چنان همسفرهی شب،
باید از جنس من و عشق و خدا باشد.
تو هم از ما نبودی!
*
تو هم مؤمن نبودی
بر گلیم ما و حتا در حریم ما،
سادهدل بودم که میپنداشتم
دستان نااهل تو باید مثل هر عاشق رها باشد.
تو هم از ما نبودی!
*
تو هم مؤمن نبودی
بر گلیم ما و حتا در حریم ما،
سادهدل بودم که میپنداشتم
دستان نااهل تو باید مثل هر عاشق رها باشد.
تو هم از ما نبودی!
تو هم با من نبودی یار!
ای آوار!
ای سیل مصیبتبار!
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر آلیس رو یکی بذاره (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال امشب از سانتر به پنالتی گرفتن تغییر تاکتیک داده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف تو شد حسام (sm120)
تبریک به یوونتوسیهای انجمن (sm59)
عصبانیم ..
واقعا حقمون بود که حذف بشیم، یوونتوس منطقی رفت فینال
از کاسیاس و پرتابش ..
(sm50)
چقد موقعیت آخه ..
11 نفره رفتن تو لاک دفاعی ..
یووه چقدر منظقی بازی کرد (sm173)(sm10)
فرياد هاي بوفون(sm19)
تو این سن از خیلی ها ی دگ خوشتیب تره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشتيپ ، جذاب ، دوست داشتني به همراه ابهت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فینالی بشه (sm118)
دووم نمياره جلو msn(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفر گانه گرفت رئال (sm2)
(sm59)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیل دسته بیل
فقط خدا کنه دو گل نیفتیم جلو وگرنه انریکه میبره دفاع 6تا میخوریم (sm2)نقل قول:
پرتاب اوت خائن مقدس (sm2)
شعار سال آیندۀ یوفا:
"هیچگاه به قرعه ها نخند، چرا که آب قطع خواهد شد..."
(sm70)
عشق است بوفون (sm127)
خیلیا! گرون ترین ترکیب تاریخ فوتبال رو داشته باشی ولی یک دونه جام هم نبری! خیلیه واقعا
(sm50)(sm59)
باو دیشب نیازی نبود به آب و آتیش بزنیم (sm2)نقل قول:
مگه رئالیم که چهار تا از سوسیداد و شالکه و اتلتیکو بخوریم (sm120)
بازی با سویا هم احه اینکارو کرد ... شگردشه کصافط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیاقه جاودانی رو نگاه :)))))
انگار مایک تایسون مشت زده تو صورتش :)))))))
(sm2)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جاودانی دیگه حال اجرا نداره (sm2)
اتفاقا عاشق این منطق انریکه شدم! بارسا با انریکه خیلی جذاب تر شده چون عقل داره (sm120)نقل قول:
کارلتو = فروختن موراتا و قرضی گرفتن چیچاریتو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلتو = فروختن ماتیچ +25 میلیون = لوییز و خرید 50 میلیونی تورس و قصد فروش دروگبا (sm3)(sm2)
به روزگار شبی بی سحر نخواهد ماند
چو چشم باز کنی صبح شب نورد اینجاست