میگم چه قدر خوب می شد یه وقتی می رسید انقد علم تکنولوژی می کرد (sm2)(sm30)
که از شاش هم به عنوان سوخت بهینه می شد استفاده کرد (sm2)
یعنی اون موقع همه روزی یه 20 لیتری آب می خوردن که سوخت ماشینه در آد بیرون (sm30)(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم چه قدر خوب می شد یه وقتی می رسید انقد علم تکنولوژی می کرد (sm2)(sm30)
که از شاش هم به عنوان سوخت بهینه می شد استفاده کرد (sm2)
یعنی اون موقع همه روزی یه 20 لیتری آب می خوردن که سوخت ماشینه در آد بیرون (sm30)(sm25)
چیزتو در میاوردی و می گرفتیش تو باک ششششششششششششش (sm30)(sm30)(sm30)
مگه خرم زن بگیرم همه دخترا الا دست خوردن بابا میخوام شوگرددی بشم بکن بکن بکنم ارزوها دارم سیکتیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
بچه ها اگه زحمتی نیست 4 تا آهنگ شاد میشه لینک 320 با کیفیتشو بهم بدین مرسی(sm127)
1.آهنگ الهی قربونت برم از شهرام صولتی
2.آهنگ دیوونه بازار از شهرام صولتی
3.آهنگ بهونه از شهرام صولتی
4.آهنگ زندگی چیست از منصور
من وقتی میخوام گوشیم یه چیزی رو یادم بیاره یادم میره که رو یادآور بذارمش که یادم بیاره(sm2)
شما هم اینجوری شدین تا حالا؟(sm120)
بفرما صادق جان بهونه دوتاس از دو آلبوم متفاوت منصور رو نداشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فی.لتر شکن خوب واسه اندروید چی سراغ دارین
Touch v p n .hotspot shield .ultra surfنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این زمانه بی هیاهوی لال پرست
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
چگونه شرح دهم، لحظه لحظه خود را
برای این همه ناباور خیال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
رسیده ام به کمالی که جز اناالحق نیست
کمال دار را برای من کمال پرست
هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمي نامردم زوال پرست
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار می کنه سایفون و هاتس پات واسه اندروید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی نصب می کنم یا می پره یا قطع میشه
من فقط touch v p n با ultra surf استفاده میکنم جفتش کار میکنه.نقل قول:
پس بزا نصب کنم همین تاچنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصل نمیشه (sm74)
من یعنی ،
سوال ، درد ... (sm50)
سلام solo v p nنقل قول:
پولی باشه میخری؟ سروراش خوبه اوکی هسی با هزینش واست بدم ادرس نیسیم که هیچنقل قول:
حالا باز خوبه همه میگن گرونی داره بیداد می کنه ؛ از اونور این همه عروسی در جریان تشریف داره در سراسر شهر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی ممنون (sm10) همه رو نصب می کنم (sm2)
برای من وصل میشه همین العان تست کردم اگه وصل نشد از ultra surf استفاده کن.نقل قول:
چقدره ؟ بده ببینم شاید این دفعه ازون بگیرم . آخه فیلترسکن پولی گرفتم برا ویندوز ولی اندروید ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم . الان از همین کار می کنی ؟ خوبه سرعتش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه ...نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
همشو داره این
دمت گرم همینشم عالیه مرسی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm77)
(sm128)
(sm50)
دوستان چنتا ریمیکس شاد و جدید معرفی کنید لطفا
مادر بی تو تنها و غریبم اتاق خالی بی تو چه سرده
مادر
مادر خوب و قشنگم بدون تو دل من پر درده
فضای خونه بی بوی تو هیچه صدای تو هنوز این جا می پیچه مادر مادر
(sm81)
تو 29 سالگی خدمتم تموم شد .(sm25)
به سلامتی حمید جان(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خدمتمو خریدم.واسه این حروم زاده ها خدمت نکردم(sm142)
منموننقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من به این درد وحشتناک دچارم الآن هم از سر خاک مادرم برگشتم خدا هیچکسی رو به این درد دچار نکنه خیلی سخته.(sm172)نقل قول:
خدا مادرتونو رحمت کنه(sm74) خداروشکر سایه مادر بالاسرمونه.خدا همه مادر و پدرارو حفظ کنه(sm127)نقل قول:
قربونت حسین جان خدا رفتگان شما رو هم قرین رحمت کنه تا میتونی به پدر و مادرت محبت کن مخصوصا" به مادرت عزیزت چون روزی خدایی نکرده میرسه که دیگه دیر شده و فقط آه و حسرت به جا میمونه من هم امیدوارم انشاالله خداوند همه ی پدرها و مادرها ی عزیز رو برای همه حفظ کنه(sm10)نقل قول: