لقمان؟ خودتی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لقمان؟ خودتی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِ سوال! چرا آدرس اینجا هی عوض میشه؟(sm51)
منم همون اسپیکر خود لپتاپو گفتم خس خس میوفته (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی جواب : چون عمو شیلتر چی شبا که ما خوابیم بیداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از روزی که باهات اشنا شدم تا الان یه اس ام اس رو هم پاک نکردم (sm2)نقل قول:
اععععع... به جان احسان از اینا هم داشتم باهاش درایور بازی میکردم که با صدای بلند از صدای ماشینا لذت ببرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینا رو توی الکل نگه داشتی تا حالا؟ (sm2)
چندپست بالاتر ببین بستت به فحش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلب!پ قضیه پیچوندنِ ، نمی دونستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کصافط شرطی شدم این چیزا رو میشنوم مثه اسب بخورم واسه 16 ساعت گشنگی و تشنگی یادم نیار گشنم میشه (sm2)نقل قول:
من هنوز پلی 1 بازی میکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا هدست خوبیه ، تا حالا بر خلاف اسپیکرم صداش در نیومده(sm120)