ممکنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممکنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم 16 شده بودم. (sm51)
خداوکیلی چجوری زدی که 12 اومد. یعنی بعد این همه سال مجاهدت در راه م.مه هایی که میومدن ازت خرید میکردن هنوز فرق م.مه ی تقلبی و واقعی رو نمی دونی. (sm120)
مینا خانوم خنده های کذایی اینا رو میبینی ؛ نیگا چیکار کردی با ما (sm25)(sm2)نقل قول:
لنتیا بی منظور گفته حتما (sm70)
3 و 9 که تابلو پروتزن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آخری رو زدم فِیک گفت طبیعیِ (sm178) فک کن آخری طبیعی باشه (sm74)
دقیقا همون بود (sm2) تا تو باشی به عاقبت جکی که میذاری فکر کنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمیکنم. (sm2)نقل قول:
نه میدونی چی شد ؛ پی سی تو خونه رو به روی در هستش در هم بازه ، مامان اینا هم بیرون نشسته بودن من همش حواسم بود که یه وقت از پشت نیان نبینن ؛ یه چشم به مانیتور بود یه چشم به پشت سرم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی خواستم بهونه نیارم یه کاری کردین که مجبور شدم بهونمو با خودم بیارم (sm2)
اگه این بهونه رو قبول ندونستین بدونین که اینجا زمین کج بود 12 شدم (sm70)
نقل قول:
من نميدونم شما چي فكر ميكنيد ولي ظاهرا چيز خوبي نيست (sm2)نخير بنده منظورم فرد خوب بود (sm59)
فرداس امتحانش؟ بیخیال شدی که الان اینجای؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]