(sm113)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm113)(sm120)
سر و گردنم درد میکنه (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوای بری البوم این جاکشو بخری و ریپ کنی نه من نه تو(sm2)
منطقش کجاست ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز میخوای چیکار (sm120)
ایول حال داد (sm2)
خب جانم شما هنگام جق زیادی حرکات موزون انجام میدی.بیا دکتر خطر برات نسختو بپیچه تا خوب شی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm20)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوش آب گرم با قهوه ی تلخنقل قول:
اصلا معلوم نیست منظورت چیه دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان در این مقال نمیگنجد حرف نزن(sm59)
اتفاقا من فک میکنم چون نزدم اینجوری شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا جان میگم که چی ماشین بازی (sm120) که چی عشق ماشین (sm120) که چه آقا که چه (sm2)نقل قول:
جانم شما هم کچلی هم دست دراز.مجید دلبندم نیستی؟عکستو لو بدم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینجا کلاه گیس مصرف کردی
دیروز رفتم حمام بعدشم باد سرد به سرم خورده مال همونه فک کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدن که زدی به من دروغ نگو جانم.تو روزی 4 بار نزنی روزت شب نمیشه جانمنقل قول:
ولی متنوع نمیزنی مشکل دار شدی.ایندفعه با لوله جاروبرقی بزن انشالله مشکلت حل میشه(sm2)(sm2)
بپانگوزییهوقت (sm120)
(sm2)منو نخندون میخندم گردن م تیر میکشه (sm2)
محسن میرزازادهنقل قول:
ای درود بر شرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشه
مجی چه خبر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش برید یه اهنگشو گوش کنید
(sm2)(sm30)
همه چی سرجاشه(sm120)نقل قول:
دیروز یه صندلی دیدم خیلی با کیفیت بود 350 هزار (sm178)
هادی زود 200 بزن به کارت وقتو از دست نده
بجای اینکه 350 بدی پا صندلی 200 میدی من جوری درمانت میکنم رو تخته سنگم بشینی انگار نشستی رو دمبه(sm2)
تو مگه دکتر نیستی بیا 300 بده من تا مشکلم حل بشه احتیاج به نسخه و دارو هم نیست (sm2)نقل قول:
...
(sm50)
صندلی م خراب شده الان یه ساله روی صندلی ازین معمولیا میشینم تمام کمر و گردن م خشک شده (sm81)
حالا میگیم کمر خط میگه ازون کاره (sm2)
تقصیره منه میخواستم تو رفاقت ویزیتت کنم.بعدا که 200 دادی ولی بازم ویزیتت نکردم میفهمی(sm2)نقل قول:
خط(sm50)
دیوث چرا خودسانسوری میکنی میخواستم جوابتو بدم(sm2)
شیر (sm2)
روزای خوب توراهه ...(sm50)
دیوونگی رو دانلود کردم (sm2)
ببین جانم شما باید صابونتو عوض کنی.بجای صابون با کرم دست و پا (جی) یا روغن اویلا هم میتونی بزنی(sm2)نقل قول:
الان به خیال خودت ویزیت کردی ؟ (sm2)نقل قول:
از این خسیسا ابی گرم نمیشه خیالت تخت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه مشتری نه ببخشید مریض گیرم اومد به ازای هر حق ویزیت 5% میدم تو(sm59)
این پیش ویزیت بود همین الان 100 تومن بدهکارم شدی(sm2)نقل قول: