(sm2)همیشه ام تو جنگله
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)همیشه ام تو جنگله
جووووون سينه هارو (sm2)
ارهههه میخواستم بگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
مظلوم نمايي كجا بود (sm120)
سینه هاشم رو فرمه ها (sm2)
دیدی گفتم این اراکیا رو من خوب میشناسم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما میره کلاس سلفژ(sm2) باو کار ممر نیست نمیدونه اونجا رو بچرخونه یا اینجا رو (sm30)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نميشد ازش بگذري (sm2)نقل قول:
یه دفه کامنت گذاشت بود تو وبش میگفت من موقعی میخوام ظهور کنم که جریان ساز بشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm70)اشترم رفیقت اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا عكس ممر رو گذاشتن اينم پيداش شد (sm2)
یک پدر سوخته ای این ممر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر مقاومت بسه (sm2)
گفت اخر هفته میخوام برم امامزاده قلقلینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر کم دستمال بکش (sm2)
من همیشه میگم خدا یه حکمتی تو این ماجرا گذاشته
تو کشور به این پهناوری اینهمه سایت و وبلاگ من با یه رشتی اونم از نوع ممر همکار شدم
یادمه روز اول از فنز اومده بود اینجا کتابی حرف میزد (sm2)
این داداش منم عجیب فرصت سوزه ، کیارش حسین زاده دو سه تا ترانه ازش گرفت اجرا کرد ، 15 مهر دعوتش کرده بود کنسرتش که همه گردن کلفت ها بودن اینم نکرد نامردی نرفت ! (sm25)
این کلا عقلش رو از دست داده می خواد راه محسن رو طی کنه(sm2)کلا یه وبلاگ جوگیرش کرده(sm2) جریان ساز(sm30)نقل قول:
خدایی (sm2)(sm2)نقل قول:
اینو هم تو خرابش کردی (sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
سعید عسیسم تو اعتبار اصفهانو ریدی توش
ممر اگه صدای منو داری ، جو ستریانی سلام رسوند (sm30)
محسن راه اینو رفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین راه دیگه ای براش نمونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برای پاییز تنگ است..(sm50)
حال و هوایی نفس گیر دارد..
من زاده ی پاییزم، ولی زرد را دوست ندارم!
زرد را دوست ندارم اما صدای خش خش برگ زردِ خشک را زیر قدم هایم چرا..
گاهی که به تو فکر می کنم،خش خش ها موسیقیِ متنِ عشق بازیِ مان می شوند..
و اگر قدم هایم سکته زد..
سکوت یعنی نگاهت..که یک دنیا حرف و آهنگ است..
دلم برای پاییز تنگ است آری..
تو که زاده ی بهاری و سبز را می پرستی..
بگو میانِ صدای پرستو ها و عطر گل ها..
قدم هایت برای کدام نگاه سکته می زند؟
بای ممر
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت کاسه لیس ، موسیقی محسنو نقد میکن
(sm50)(sm74)(sm138)(sm25)(sm175)
ممر
شاید شما هم درباره نامه آیتالله خمینی به شاه ایران درباره مخالفت با حق رای زنان (قانون انجمنهای ایالتی و ولایتی) شنیده باشید. این نامه صحت دارد و در صحیفه نور (مجموعه اسناد، گفتهها و نوشتههای آیتالله خمینی) موجود است.
متن نامه به شرح زیر است:عنوان: هشدار در مورد تصویبنامه انجمنهای ایالتی و ولایتی
تاریخ: ۱۷ مهرماه ۱۳۴۱بسم اللّه الرحمن الرحیم
حضور مبارک اعلیحضرت همایونی
پس از اهدای تحیت و دعا، به طوری که در روزنامهها منتشر است، دولت در انجمنهای ایالتی و ولایتی، «اسلام» را در رأیدهندگان و منتخبین شرط نکرده؛ و به زنها حق رأی داده است. این امر موجب نگرانی علمای اعلام و سایر طبقات مسلمین است. بر خاطر همایونی مکشوف است که صلاح مملکت در حفظ احکام دین مبین اسلام و آرامش قلوب است. مستدعی است امر فرمایید مطالبی را که مخالف دیانت مقدسه و مذهب رسمی مملکت است از برنامههای دولتی و حزبی حذف نمایند تا موجب دعاگویی ملت مسلمان شود.
الداعی: روحاللّه الموسوی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع: پایگاه اطلاعرسانی جماران/صحیفه نور (لینک بالا)
(sm25)
(sm100)(sm120)نقل قول:
ممر بنال دیگه لامصب(sm30)
(sm59)نقل قول:
(sm173)
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت امروز 09:40 PM(sm172)
یه بنده خدایی هم تو جمع هست نمیخوام اسم ببرم زنگ زد واسه من بعد چند کلمه حرف زدن گیر داد آقا تو چرا لهجه نداری ، خودش به طرز مزخرفی لهجه داشت
اسم نمیبرم ریا نشه (sm2)(sm120)
(sm2)