ممنون امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)روحش شاد .مردن خیلی بهتره تا این زندگی هر چه بزرگ تر بشی بیشتر غصه می خوری .نقل قول:
مرسی ممنونم هادی جان درست میگی هر چی که سن و سالمون میره بالا دردسرمون هم بیشتر میشه یه موقع فکر میکنم میگم ای کاش همون بچه باقی میموندیم حالیمون نبود که غم و غصه چیه فقط به فکر بازی کردن و شیطنت بودیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)(sm137)(sm184)(sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمت کنه مادرت رو سخته (sm81)(sm50)نقل قول:
دیگه نه می فهمم پنج شنبه کی بود کی میاد . 4 شنبه چه روزیه .
(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم قاسم جان رفقای عزیز ببخشید امروز ناراحتتون کردم منظوری نداشتم این شعر زیبایی که هادی گذاشت یه دفعه دلم گرفت باز هم ببخشید.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حساب روزا از دستمون در رفته نمیدونیم چجوری روزو شب می کنیم با یه وعده غذا فقط همین . چیز دیگه ای نداریم . هدفی هم نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت فرمان بخواب راننده ... (sm50)
می دونی این نتیجه 40 سال انقلاب شخمی تخمی که امروز من و شما سردرگمیم نه اینده ای جلو رومون داریم نه وضع امروزمون خوبه که بهش دل خوش کنیم می دونی این درده. ای کاش یه اتفاق قشنگی میافتاداین مردم کج فهم یه خورده بیدار میشدن بدبختی ریشه این نادانیم خیلی عمیقه تا اینجا که توی فکر بزرگترمن و شما خشکیده اخه یه ادمی که چهل سال با این دری وریا رشد کرده نمیشه یه شبه بهش فهموند این راه غلطه باید به فکر راه چاره بود.نقل قول:
70 درصد مردم حالشون داره بهم میخوره . ولی امیدی به تغییر وضع ندارن یا می ترسن . غیر از همین دو تا چیز دیگه ای نیستنقل قول:
اون ما بقی هم یه مشت حاجیه خانوم و حاجی و عن قلابی شخمی و بسیجی و .... بگیر تا آخر
چقد سرمایه داری میتونی 5تومن جور کنی؟ از پارتی فامیلت تو مخابرات میتونی استفاده کنی ؟ اینارو جواب بده اگه مثبته واست یه پروژه بندازم حالشو ببرینقل قول:
پروژه چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صبر که من می کنم ،
افشردن جان است ... (sm172)
تا ز امید نیافتاده دل غم زده ای در این کوی
بوسه ای در پاکت جانب این منزلِ ویران بفرست ... (sm172)
نمیشه که اینجا لو داد و گفت داری سرمایه رو با رامین بحرفم بیارتت تو تیم ماهی از کل درامد یه چیم دستتو بگیره ولی با فامیلت بحرف ببین چقدر سیستم پست بانکی دستشه میتونه بریزه توش که درامدمون بیشتر از اینا شهنقل قول:
(sm1)
(sm50)(sm2)
(sm39)
(sm3)
سلام وقت بخیر..من ساکن اهوازم..اگر کاری هست بگید شاید ما هم بتونیم استفاده کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این کالبد ...
(sm50)
در پایان همین موسیقی ... (sm50)
(sm51)(sm51)
سلام داداش شرمنده شمارو نمیشناسم هادیو هم چندسالی هست میشناسمش و به اخلاق هم شناخت داریم (دور از رفاقت ماس ببینیم رفیقمون ناراحته گفتم دستشو بگیرم همین.) اونم به من وقتی رفاقتی باشه میشه کنار اومد همه باهم تو ایران کاره تیمی بهتره از رو شناخت ظرفیتا باشه امیدوارم درک کنید گفتمونقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اولی که نشد سرمایه کم داشت هادی حالا چندتا دیگه بش پیشنهاد دادم ببینید شاید دوتایی خودتون باهم کناراومدین و صاب یه کار شدین حتی تفریحی بهتر از بیکاریه که (اما عین یکی انتظار اینو نداشته باشین تو یه سال یا زیر یه سال بنز سوار شین خورد خورد میرسین به هرچی بخوایین مهم تلاشس و هدفتون که دلسرد نشین) تو همین فروم میتونید چند نفر شین حتی رو هم بزارین بعد درامد کل تقسیم کنید بچه ها قدیم از همین فروم کلی سایتو اپو ....زدن حتی خیلیا بیرون شرکت باهم. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما منو شرمنده ترجیح میدم تنها باشم یا با کسایی دورم که شناخت دارم بهشون سمتم باشن که کنترلم روشون راحت باشه هرچند انسانا غیرقابل پیش بینین حتی عشقت حتی عزیزترین کستم یه روز خودش مهمتر باشه ولت میکنه .
(sm2)شتر در خواب بیند پنبه دانه
(sm10) عزیز مایی .نقل قول:
(sm50) سلام قضیه کار چیه ؟ به من بگید بیکاریم
سلام دوستان من از دیروز نمیتونم وارد انجمن بشم باید 10 بار صفحرو رفرش کنم تا بالا بیاد.بعضی موقع ها فقط با قند شکن باز میشه برای شما ام همینجوریه؟(sm77)
نه هاستوری وکوکی ها تو پاک کن . مودمم ریست کن . اوکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جان. برای من که خوبه یه دفعه History گوگلت رو خالی کن شاید درست شه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چه یه دفعه با هم یه جور نوشتیم.(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه این تخم سگ . نصف ماست (sm2) بلا نگیری تو دختر
چون راه دیگه ای نیست . همین به ذهنمون رسید (sm2)نقل قول:
چه با حال!! انگار نه انگار که موتور زیرِ پاشه آدم فکر میکنه قوطی کبریت میبره هوا!!نقل قول:
نقل قول:
سلام ویندوزتو عوض کن
هادی . امیر و صادق ممنون از راهنماییتون(sm19)