ولی درکل بنده باز پیش بینی میکنم در 10 سال اینده اخرش یه اتفاقی میوفته.یا یه تکونی میخوریم و یه کار مفید میکنیم یا بیشتر بگا میریم
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی درکل بنده باز پیش بینی میکنم در 10 سال اینده اخرش یه اتفاقی میوفته.یا یه تکونی میخوریم و یه کار مفید میکنیم یا بیشتر بگا میریم
نه بابا خیالت راحت(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپدیتام تموم بشه کپیدم.شب بخیر
و مثلا همین رجایی بنده خدا که تو اوین سرطان صورت میگیره ولی کسی بهش توجه نکرد.اخرش نصف صورت و چشمش رو برداشتن(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد خارج رفتنم افتادم (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره کِی قهرمان میشین ؟ (sm2) لُنگ هم قهرمان شدا ولی لیور همچنان دنبال سهمیه (sm2) البته من به خاطر این عکس طرفدار کلوپ هستم (sm120)
توماس ِ یورگن کلوپ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تبعید شدم به اتاق برای دیدن یونایتد سیتی ، یهو خانومم صدام کرد که بیا رفیقت اومده شبکه شما ... حالا کی بود ؟ سپهر (sm2)ممد سیاه (sm2) هیچی دیگه بین فوتبال و سپهر ، سپهر رو انتخاب کردم (sm2)(sm2) ینی کل دنیا داشتن فوتبال نگاه میکردن ولی من سپهر رو ترجیح دادم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت به من میگفتن سپهر سیاه چرا میخونی ؟ (sm2) مگه خوانندگی سیاه و سفید داره (sm30) تو خیابون منو میبینن نمیشناسن جگرم میسوزه (sm74)(sm120)
هیچ اتفاقی تا سال 1410 نخواهد افتاد ... مموتی استارت رکود تورمی رو زد و اقتصاد ورشکسته شد ... حالا هم وارد دوره رکود ده پونزده ساله شدیم که کاری از هیشکی بر نمیاد ... البته حسن چاخان به لطف نفت تونست رشد اقتصادی رو به یک درصد برسونه و جلوی افزایش تورم رو بگیره ( فقط افزایش نه کاهش )نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکود بیداد میکنه ... هر جاییش رو بگیری از یه جا دیگه میزنه بیرون ....
قهرمان بشو نیستیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]