نوید بن شده؟(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
نوید بن شده؟(sm77)
رسیدن بخیر (sm51) دیشب منم خوابیدم فهمیدم خوابت برد دمت گرم معرفتت ثابت شده مخلصتم هستم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی لواسون بودم (sm51)دخی مخی پر بود جات خالی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسابی بت خوش گذشته ها(sm51) چند تا زدی تور ؟(sm51) دخترو میگم(sm51) ای کلک تو اصلا تو تفریح دختر نباشه پا نمیزاری اونجا(sm51) کاشکی منم دختر بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوب بود(sm51) هیچی والا توری که بیان خونه فعلا خبری نیست (sm70)با خانواده هاشون بودن اکثرا یکی از بچه ها 2 3 تا صحبت کرد اما خونه مونه نمیان اینا(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حیف کاشکی دختر بودی میومدم اونجا اسکورتت میکردم تا اینجا (sm2) نه من همه جا میرم پسر دختر فرق نداره (sm2)
دلیلشُ ول کن... مدتشُ... هرگز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانم؟ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف بد بد زدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع ویرایش نمودند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم... لازم شد یکی از تجربیاتم رو در اختیارتون بذارم... هرکجا 405 با پلاک ایران31 دیدید به سرعت از محل دور شید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
31 واسه خرم آبادِ... وقتی میشنن پشت 405 دیگه فکر میکنن نهایت تکنولوژی اتومبیل همینِ... نمیدونم دیدید چطوری رانندگی میکنن یا نه (sm2)
با تشکر از مجاهدت های شما دوست عزیز (sm120)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم انقدر طرفدار دارم (sm74) اشک تو چشام جمع شد... ینی اگه یوزرم باز نمیشد کودتا میکردید؟ (sm74)نقل قول:
(sm77)(sm2)نقل قول:
منم می خوام بن شم (sm2)
هیچکس اندازه من بن نمیشه خیالتون راحت (sm2)
زمین از غیر ممکن ها پره اما تو ممکن باش (sm50)