5 درصد ؟ چقدر زیاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
5 درصد ؟ چقدر زیاد (sm2)
روزبه نعمت اللهی هم رفته زیر لیبل ترانه شرقی (sm2)
ممر بیا خودم ازت حمایت مالی می کنم (sm2)ولی هر صدایی خواستم باید در بیاری
رفیقیم دیگه 5% زیاد نیست(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ریمیکس خطر ازین خیلی بهتر بود (sm2)
والا همه دارن میرن زیره ترانه شرقی.ترتیب همه رو داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تهیه کننده واسه من پیدا کن(sm59)
(sm59) اگه خیار دوست داری بیا قرار داد ببندم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو با این خزوخیلا مقایسه نکنید مرسی اه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیارو بکن تو کونت دوباره شروع نکن کونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
من چیم کمتره این همایون دوزاریه.این رجب زاده رو بیارید اینجا ببینم(sm2)
خوش بوترین عطری که میشناسم بوی نم بارون روی مووهاته (sm2)
دست به فوکِ من بده
قول بده که با منی
اگر تو فوکه من بشی
تو را کنم تو را کنم
فوک به فوک پشت به من
سینه به سینه
تالاپ تالاپ
دل بدهی به معاملم
چنان کنم چنان کنم
(sm30)
دستاوته (sm51)
این محسن میرزاده رو گوش دادید؟
ولي افسوس نه تو هستي نه ديگه بارون ميباره... (sm50)
ساقیا هی هی هی می
به کل البوم این یارو می ارزه (sm2)
والا یه تحریره ساسی میرزه به کل هیکل این یارونقل قول:
رجب پور البومو گذاشته تو کانال خودشون ملت دانلود کنن
(sm2)امیر رفتی پول دادی
تازه من اصن این تک آهنگایی که قبلا داده بود اصن دانلود نمی کردم بعد الان دیدم یکی کامنت گذاشته بود 11 تراکش هم تکراریه (sm138)
12 تاش همون قبلیاس
6 تای اول جدیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد همایون گلابی رو می گی !؟ خخخ ! (sm2)
راه نه داره ! آرشیو ناقص میشه ! (sm59)
ولی کار نه دارم جوری از شدّتِ بی سوادی پلیدی کردن توی شلوار شون که آدم روش نمیشه بگه این موسیقی یِ تازه یِ فارسی یِ !
منم که سوادی نه دارم ولی می گن موسیقی یِ پاپِ ترکی و عربی این قدر نو آوری و تهیه کننده گی یِ
بالایی داره که راحت می تونی با موزیک شون حال کنی .
آخه این موسیقی ای که تولید می کنه از پاپِ 10 سالِ پیشِ ترکیه هم عقب تره !
حامد پهلان خیلی بهتره (sm59)
(sm25)نقل قول:
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر کریو خوب سراغ داری ؟ (sm50)
خسته م کرده دیگه این هات اسپات و ..
امیر قبلا میگفت خریدی .
آخرین بار از این جا گرفتم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گرانه (sm2)جای دیگه ای سراغ داری ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حیف این دیوثا صنف نه دارن مگر نه می رفتیم شکایت می کردیم !
دیوث دیگه 1000 تومن بالا و پایین هستن معمولا .
والا اون مستر کریو بود 1500 شرافتا خیلی خوب بود .. از بقیه جاها خیلی خوب بود و هیچ کی اون قیمت نمی دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا 3 تومن و 4 تومن م خویه دیگه نهایت 5 تومن ولی نه دیگه 7 تومن و 6 تومن اینا گرانه (sm3)
اگه پول نمى خواى بدى سايفون
سرور امن و مطمئن
ساسان سایفون قطع و وصل میشه ضد حاله من 3 ساعته ایرانسل میگیرم دیگه نمیدونم از سایفونه که قطع میشه یا نت دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر و حمید و سهند در غیاب من بحث استار میکنن خجالت نمی کشین (sm2)
هادى از نت ايرانسل جا کشه... منم اين مشکلو دارم
نت اومدن کلا خرج داره.. من ب شخصه ماهى 50پول نت.. هرازگاهى شارژ کردن اکانت ليچ و بسته نت و.... الان سايفون خوبه برام پول شيلترشکون نمى دم وگرنه هيچى دگه.. همىنجورى بالاى100تومن پول نت مى دم و اخرم هيچى ب هيچى
(sm2)
آلبوم حامد همایون خیلی خوبه (sm137)تو سبک خودش خوبه ! بعضی وقتا هم باید اینجور آهنگ ها گوش کنیم (sm120)
آخه ببین ساسان وقتی که لنترن پادشاهی میکرد من توی اون 3 ساعت راحت 30 گیگ میزدم اگه نت هم قطع میشد بعضی وقتا معلوم بود چون چراغ مودم که ثابت بود چشمک میزد
ولی الان مودم نشون میده که نت تو وصله حتی از سیستمم نشون میده ازون مانیتوره که نت وصله ولی دانلودم اذیت میکنه .. رفتم دیدم سایفون داشت قطع و وصل میشد
دیگه نمیدونم فقط اینو میدونم که اگه نت 4 قطع بشه روی مودمم نشون میده
این یارو صداش دستکاری شدس (sm2)حامد محمود زاده
اینم اهنگ معروفش
این حامد همایون نیستش ؟ چقدر شبیه قیافه همدیگه ن (sm2)
خودشه اسمش حامد محمود زادسنقل قول: