یه گت شیش یارمه تره زمبه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه گت شیش یارمه تره زمبه ...
میری غصه نخور(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا پوشک صدات میزنه(sm2)
هله دان دان دان دان دان دان دان
تو مثه اینکه از پوشک خاطره ها داری (sm2)کاری نداره که بیا تا عوضت کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیر تو زندگی شیری ...
اینقد شیرتونو الکی مصرف نکنین لازمتون میشه (sm2)
احسان تو ارشد مکانیک داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندسی شیمینقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور برد گلدن استیت(sm54)نقل قول:
گفتم که (sm59)من که میگم چهار بر صفر میبریم (sm2) یه رکورد دیگه در تاریخ ثبت میکنیم (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]