نتیجه رای 2 سال دیگه میاد(sm120)
اون وقت یه جام ملت ها برگزار میکنن بین ایران و عراق
نمایش نسخه قابل چاپ
نتیجه رای 2 سال دیگه میاد(sm120)
اون وقت یه جام ملت ها برگزار میکنن بین ایران و عراق
من از اینجا میرم جایی که به ارزشای ادم توهین میشه و همه چیو به خنده میگیرن (sm86)
(sm27)
انجمن یه دختر داشت اینم فراری دادن (sm30)
شیمایی بیخیال(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه کنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه اشکال نداره ، یه قانون عقد درست کرد هرکی عقد نکرد بچش حرومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بده که خدا به یکی پسر نده ، بعدش بعنوان توهین بهش بگه ابتر!
نه راحت باش(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال میکنم مو هم حسابم نمیکنیدا دهن سرویسا (sm30)
من راحتم نمی بینی(sm2)نقل قول: