پس یا باید بیخیال کولر بشی یا یه خاک بازی درست و درمون راه بندازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس یا باید بیخیال کولر بشی یا یه خاک بازی درست و درمون راه بندازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این دیگه بهترین راهه ببین تنبل بازی در نیار (sm70)
فرش رو بزن کنار اونوقت اطراف دیوار کانال رو با روزنامه بچسبون تا آبی که میاد بیرون دیوار رو کثیف نکنه
اینم راه آخر
الان فصل نشای برنج تو شماله ،دلم میخواد برم نگاه کنم و بشینم کنارشون غذا بخورم.
خیلی خوبه لامصب
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه بار اولته ؟؟ (sm120)نقل قول:
بالا كه كولرو تميز كردي و راه انداختي پوشالا هم اب دادي مياي پايين
دريچه اتاقاي ديگرو ميبندي يكي ميذاري باز بمونه صندلي ميذاري ميري بالا به يه پارچه نمدار ميگيري جلو دريچه اول دور كند بعد دور تُند
يه دو سه دقيقه بعد ميري سراغ دريچه هاي ديگه
بهترين راهش همينه ديگه ! اكثر خاكشو ميگيره
چه صحنه ی قشنگی (sm103)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اورین این شد راه حل فقط یه چیزی این پارچه رو چجور نگه دارم چارگوشه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا دفه های پیش این طوفانی که این چن وقت اومد در کار نبود در نتیجه از این خاکم خبری نبود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دیگه خودت 5 دقیقه نگه دار پارچه رو
با دستم ميشه نگه داشت ولي اگر بخواي وسواس بيشتري به خرج بدي بالا و پايينو يه چسب كاغذي چيزي بزن اون دو ورم خودت بگير (sm120)نقل قول:
اينجا كه هميشه باد و خاكه
منم اگه رفتم واسه منم گریه میکنید اینجوری (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرمانشاه (sm127)
(sm74)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد بار رنجیدم ولی موندم
تو وقتی رنجیدی چیکار کردی ؟؟؟؟
(sm74)
او پیش چشممان سینا را رُبود (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم که مغرور نیستی همین خوبه همیشه بمون (sm128)
(sm172) چیکار ؟نقل قول:
(sm176) خیلی ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm70)اکبر اون پایینه
ﺧﻨﺪﻩ ﺍﻡ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ
ﻭﻗﺘﯽ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﻫﺎ ﺑﯽ ﺧﺒﺮﯼ
ﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﺳﺮﺍﻏﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻝ ﺁﻭﺍﺭﻩ ﺑﮕﯿﺮﯼ
ﻣﯿﮕﻮﯾﯽ : ﺩﻟﻢ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺗﻨﮓ ﺍﺳﺖ
ﯾﺎ ﻣﺮﺍ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯼ
ﯾﺎ ﻣﻌﻨﯽ ﻭﺍﮊﻩ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ
ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺍﺭﺯﺍﻧﯽ ﺧﻮﺩﺕ
وقتی "دوستت دارم "را برای هردویمان می فرستادی
خیانت می کردی
یا
رعایت عدالت؟؟؟
چقدر بدم از جمعه میاد ای خدا....لعنت به جمعه مخصوصا عصر (sm81)(sm172)
امروز که پنج شنبه س (sm77)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)باور کن فک کردم جمعه ست انقدر حالم خرابه حالا فردا که جمعه میشه تازه هنوز نیومده در پیشه (sm1)
هیچوقت حسٍ چاوشی تو دوسِت ذاشتم رو فراموش نمی کنم.چاوشی در این قطعه خودِ خودِ خداست...
معمولا پنج شنبه ها ملت خوشالن (sm189) اون وقت تو داری غصه روزی که نیومده رو میخوری (sm98)نقل قول:
منم پنج شنبه ها رو دوست دارم ولی نمیدونم چیه دلم گرفته آسمونم که ابری و دلتنگه فک کردم جمعه س ...(sm74)
نیمی از مردم ایران اضافه وزن دارند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم ما کلا آدمای بخوری هستند ماشالله
به یاد خاطره هایی که داشتم (sm172)(sm27)
خواستم بزنم نشد
Hilary Duff - Sparks - Music video - 2015
بزن
محسن
(sm120)
(sm70)
خب کیفیت 4kهستش دیگه یعنی چی پسوندش چی بزنمنقل قول: