(sm50)...
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)...
مبارکه چجوری این کارو کردی؟به منم بگو. راستی العان میتونی تبلیغ بگیری و کسب در آمد داشته باشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک به دوساله که روی پیجم کار کردم از هشتگ و کامنت زیر پست های ادمای مشهور استفاده کردم و هر روز یکی دوتا پست میذاشتم ، تقریبا هفته ای یک تبلیغ میذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
العان چقدر برات در آمد داره هفته ای یک بار تبلیغ که میگیری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغی 50 تومن از صد کا رد کنم هفته ای 2 تا تبلیغ میذارم ، چون تبلیغ زیاد باعث ریزش فالوئر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی در هفتاد سالگی " ترانه ی شب یلدا "!!! به نظرِ من شاهکار کرد این ترانه خیلی انرژی می خواد که بشه اجرا کرد. جوونا نمیتونن،، چه برسه به پیرها.
(sm51)
واسه همینه که لقب آقای صدا بهش دادن دیگه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 500 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (100 کاربران و 400 مهمان ها)
مثلا تاپیک شلوغ شده(sm59)
واقعا" که این لقب برازندشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm123) (sm59)
(sm51) (sm2)
تبادلم با پیجا میری رایگان؟ یه رفیق دارم دنبال تبادل بود تو پیج اونو شات کن اونم تورو میری بگو بش بگمنقل قول:
Okنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگشو دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اژدها وارد میشود (sm51)
(sm50)
نامسلمونا ممه میخوام(sm81)
منظورم همین آلبوم لاله زاره،، ترانه " شب یلدا " مگه گوش ندادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن گوش ندادم آلبومشه (sm138)نقل قول:
(sm163)(sm64)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm139)(sm51)(sm59)نقل قول:
الآن سه چهار ماهه اومده بیرون چطور گوش ندادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخیدمنقل قول:
(sm142)(sm70)(sm178)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
جا اینکارا برید واسم ممه بیارید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دیوثی (sm2)نقل قول:
همون موقع که اومد دانلودش کردم . یه بار سر سری گوش دادم حال نداد . باید بعدا گوش بدمنقل قول:
(sm59)نقل قول:
(sm163)نقل قول:
سلام حاج صادق والا از دار دنیا همین موزیک باران مونده واسه دلخوشی توام انقدر 18+ حرف بزن تا در اینجا رو هم ببندن(sm102)(sm102)(sm102)(sm128)نقل قول:
من با استریو گوش میدم خیلی حال میده با اسپیکرهای معمولی بدرد نمیخوره استریو بیسش عالیهنقل قول:
اون ممه میخواد منم ک و ن میخوام یکیم به من کیون بده (sm172)
(sm64)(sm31)(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ جمعه ای قاتلم نیست ... (sm172)
آقا این درویش جاویدان درویش بوده یا خاننده ؟ بیشتر قاری می خوره تا خواننده .
این بیوگرافی اینو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو (sm2)
اینا همش مال صفحه س . اصن آلبوم رسمی توش نداره که حتی کاست .
تازه خیلی هاشونم یه اسم هایی داره که معلوم نیست اصن کی بوده طرف . مردم دنبال زیر خاکی ان
اصلا سلیقه ندارن این مردم . (sm50) این همه خاننده برجسته اینا چی ان که کاورشونم دانلود کنین آخه مگه اینترنت مفته (sm2)
90 درصدشونم اصن تو عمرشون اینارم گوش ندادنا (sm2)
ببخشید عکسشو پاک کردم اصن حس خوبی بهم دست نداد (sm70)
(sm2)