کاری نکن یه بیانیه بدم بدجور خداحافظی کنما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاری نکن یه بیانیه بدم بدجور خداحافظی کنما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط اشعار منصور رو زمزمه کردم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا نکنید دعوا خوب نیس(sm70)
فوقش کلیت آلبوم ضعیف باشه اصن
کاریه که شده از دست ما هم چیزی برنمیاد(sm81)
فقط کاش زودتر ازین کارای داخلی وار جدا شه(sm81)
یاد حرف شادمهر افتادم که میگفت سخت با کسی دوست میشم ولی وقتی دوست شم دیگه دوستم
داره واسه دوستای جدیدش سنگ تموم میزاره یه پست در میون ازشون تعریف میکنه.بامرام!
چند تا از نظرات روس ها رو بررسی کردم آهنگ رو دوس داشتن فقط ظاهرا شاکی بودن که چرا شادمهر تو ویدئو سرد برخورد کرده با خانوم خوشگله(sm120)
کسی نرم افزاری میشناسه بشه باش صدا شادمهر رو جدا کرد؟ واقعا تنظیم و صدای اون خانمه رو مخه؟! حاضرم صدای شادمهر رو بدون آهنگ گوش بدم
من تحریرهای زنه رو خیلی دوس داشتم
اولش باور نکردم اونم انگار عاشقم بود
هرچی از دلش بهم گفت،حرفای دل خودم بود ...(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigbig [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی با 4 تا جوجه تازه به دوران کشیده کار کنی همینه
خودت استاد آهنگسازی و تنظیم بیای بدی به اینا
البته من نشنیدم این آهنگو که میگی فرض رو میذارم به این که کپی کرده باشه
من خودم با کوتاهی شعر مشکل دارم ولی موسیقی یعنی سلیقه وخیلی هستن با کوتاهی شهر حال میکنن و از اینکه شعر کمه لذت میبرن..متاسفانه یا خوشبختانه توقعات بالاست البته دلایل مختلفی وجود داره از کار کردن با یک شاعر تا بالا رفتن سن وخیلی از دلایل دیگه که مردم انتظار کار بالا وبزرگی دارند.به نظرم اهنگ بد نیست من تقریبا میگم در حد تجربه کن بود حالا یکم بیشتر یکم کمتر.ولی بحثم سر این انتظار هستش.چیزی که ملت روبه وجد بیاره .چیزی که حرف ازش زده بشه