(sm3)کجاش خطا بود
ضربه ازاد هدیه داد داور به اسدقلول همون گل شد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)کجاش خطا بود
ضربه ازاد هدیه داد داور به اسدقلول همون گل شد
پس شماره ترکش رو همونی که باهاش ریپ شده تعیین کرده؟ خاک بر سره نرم افزاره همه رو چپکی زده.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشبم استیجه با صابر هماهنگ باش
این ترک جدید باران چرا قیافش شده عینه این عجوزه ها(sm2)
اونوره ابیا هم ریدن با این کاوراشون
کیسه هم که داره کشکی کشکی میبره اشترم خوشحاله
واسه صابر اینو بخون
دلت با من،هماهنگه(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
امشب استیج یادتون نره
برو ماهواره بخر خودت ببین اینجاکسی کاری نمیکنه(sm2)
(sm3)باران هم از وقتی افتاده دست شهیاد چرت میخونه
دست شهیاد؟ شهیاد ترتیبشو میده؟(sm2)
(sm2)
علیزاده فردا؟
26
امیر اعصاب مصاب نداره پا پیچش نشیم فعلا میزنه بن میکنه همه رو (sm2)
اووووووووووو
به سیبیله نداشته ی سینجول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یِس
این بوزار کیه.چرا نمیره فامیلشو عوض کنه من هی احساس میکنم میگه گوزار(sm2)
جوری خوشحالن انگار قهرمان جام جهانی شدن(sm2)
ممر تو چرا هنوز گیر مرد خیابانی هستی
(sm2)تازه این که چیزی نیست من دیدم ازین بدتراشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Yes (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدکیش نیست.لاشه داره.شهریارم بالاخره تو غربت باید یه جوری خودشو خالی کنه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم چرا ما گیر دادیم به خوانندگی
این همه حرفه دیگه
اگه منظورت استار و اون حرفاست اونا باید سانسور بشه اینجا (sm2)وگرنه = بن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا این صدف چرا نمیره **** استار بشه واقعا؟یه ملت رو خوشحال میکنه.ایرانی درست حسابی نداریم صفا نداره.
اون ایلارم من اصلا ایرانی حساب نمیکنم و مالی هم نیست البته
خطر امضاتو عوض نکن فعلا (sm2)
نه کلا منظورم بود
تو این خواننده ها نریمان واقعا صدای شیکی داره
فقط جَزمین(sm2)
حامد همایون موزیکش سر قبریه (sm2)
دکتر خطر (sm2)
یارو مصاحبه کردهفضای موزیک کشور همش غم و افسردگیه و ماموریت این خرصدا خوشحال کردنه مردمه
یکی نیست بگه اخه جاکش حاجیلی کشکه؟
جانم؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
رضا صادقی دمو یعنی درد گذاشته (sm2)دور اتاقش می چرخه مردک
حالا چی هست تخصصت (sm2)نقل قول:
فوکولوژی
پورنو لوژی (sm2)
درمان امراض جقی هایی مثله هادی و تو(sm2).نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خبرش نوشته پخش جهانی البوم توسط gemmy music records
رفتم اسمشو سرچ کردم هیچ گهی پیدا نکرد فقط سایت علی پهلوون اولش بود(sm2)
خطر من یه مشکلی دارم چجور باید حلش کنم برام یه نسخه بپیچ (sm2)