پروانه ی من ،
پروانه ی من
بی تو چه کنم ،
مستانه ی من ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پروانه ی من ،
پروانه ی من
بی تو چه کنم ،
مستانه ی من ... (sm50)
(sm59)
به جا این کارا بیاین یه موضوع مناسب مثلا پورنو گرافی یا چهره جدید معرفی کنین بریم حالشو ببریم (sm2)(sm30)
جمعه ها همیشه خاکستریه حتی دنیام به کامت باشه . اهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کره شاعرپیشه (sm2)باز که فیلسوف شدی ولکن بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خودت کیون داری چه احتیاج به کیون دیگری ست . ما کم توقعیم یه دست واجبی بزن حله (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسپیکر معمولی ندارم که . اسپیکرم حرفه ایه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازیناست که صدای واقعیشو باید کارت سوند بگیری ولی با همون مادربردم خوبه . z906 logiteck
یعنی توی نکبت چند ساله می بینم دنبال ممه ای . خو اگه یه بچه نصف توام بود تا الان یه زن با ممه سالم باقی نذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام کمبود شیر داری . (sm2) خو دیوث عوض اینکه هی بیای بگی ممه میخوام آخرشم با یه عکس و کلیپ بیان برات ممه مجازی جور کنن
برو دنبال ممه واقعی باش . این همه تو اینستا تو تلگرام کانال اینا شماره دارن زن ار هر جا می خوای با جای خواب . خو برو بکن دیگه . (sm30)
قیمت شب خوابشون اون موقع 300 تومن بود . ساعتی صد تومن . بس نیست یه ساعت .
البته الان نرخ تورم کشیده بالا بنزینم که رفته بالا اینام نرخاشون فرق کرده . (sm2)
البته گفتن این چیزا خیلی گریه داره . من کسخلم که دارم می خندم . خنده شم برام دردناکه . بدتر از گریه
همه این زنا دو دسته هستن . بعضیاشون خیلی حال و حولین . ولی خیلیاشونم خانواده ای داشتن برادری داشتن ناموسی داشتن که انقلاب همه اینارو ازشون گرفت و تن فروشی رو براشون گذشت
این وضع خواهرای منه .
من دیگه خیلی پوستم کلفت شده از بی غیرتی که اینا رو می بینم و هنوز زنده م . (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس هادی ترکیدم از خنده(sm120)(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان سلام خوبی؟ من یه استریو آیوا 3060 دارم،، درِ کاستش شکسته می خواستم بدونم جایی توی تهران سراغ داری که قطعاتِ اینارو بفروشن؟ چون حیفه چیزِ خوبیه
اینان که به دیدار تو در رقص درآیند ،
چون می روی اندر طلبت جامه درانند ... (sm172)
(sm39) ممه نه پستونک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حاجی خودتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی ممه کجاش مثبت 18 هست(sm25) ممه به این بی گناهی(sm2)
چه عجب یکی پیدا شد درد ما رو بفهمه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم(sm59)نقل قول:
زِر نزن دیوث ممه بده(sm2)نقل قول:
سلام امیر جان. تو نمیدونی من این چیزارو میبینم دلم غش میره(sm120).عکسشو دیدم خیلی قشنگه.عاشق این چیزای کلکسیونیم البته خودم یه چندتا چیز کلکسیونی دارم.آپارات با یه چندتا دوربین قدیمی و .... جاییرو سراغ ندارم ولی میپرسم اگه جاییرو پیدا کردم بهت خبر میدم.اگه درستم نشد همونجوریشم خیلی ارزش داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکبت ممه رو نمیشه که پست کرد یه ممه مجازی داریم یه ممه واقعی
انگار نمیشه با واقعی کنار بیای می ترسی خفه شی با اون ممه ها
خب برو evilangel ممه های خوبی داره (sm2)
بگیر لیس بزن البته از رو مانیتور (sm128)
خودتو خفه کردی تا اینو بگی(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
بچه ها اینجا کدومتون تو کار بازی کامپیوتر هست؟
دستت درد نکنه پس مثل اینکه اخلاقامون عینِ همه منم عاشق چیزای قدیمی هستم البته قابلتو نداره حسین جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ظاهرش نشون نمیده ولی پایه هاش شکسته.
ببین صادق چه کردی؟ نزدیک به سه چهار تا صفحس همه رو سرِ ممه گذاشتی سرِ کار،، نزار یادِ اون چیزایی که نداریم بیوفتیم بعد میریم کار دستِ خودمون میدیم.(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
باشه از خیر ممه گذشتم میرم سراغ کیون(sm120)
بچه ها من شوخی میکنم فقط جهت خنده(sm128)
خواهش میکنم ممنون(sm127)نقل قول:
ببین چیکار کردی که پاینقل قول:
evilangel هم اومد وسط،، خدا به دادمون برسه الآن چهار پنج صفحه هم سرِ کیون سرِکاریم.(sm120)
کی داده ای قیمتارو؟ 200ساک میزدن بابا صد کجا بود ساعتی؟ ساعتی واس دادنم از عقب 300 بود از جلو 400 الا با این گرونیا اینارو دو برابر کننقل قول:
اینا که میگم قیمت پارساله . ولی اینم که تو میگی نیست بابا دو برابر میشه 800 تومن . بستگی به جا هم داره . بعضیا یه تومنم می گیرننقل قول:
یه عکس بده از استریوت بینم چی داری (sm51)نقل قول:
(sm128)نقل قول:
(sm2)
آقا چرا الکی تشکر می کنین . اینا فیکه (sm2)
همتون از صابر یاد گرفتین . این بشر من فوشش میدادم تشکر میزد (sm2)
(sm2)(sm120)
جاکش چه راحتم مستقیم اشاره می کنه عین جمله رو میگه (sm2) حیا کن پسرنقل قول:
(sm128)(sm70)(sm142)نقل قول:
دلگیرم از همه ،
اشکای هر شبم ،
افتادم از نفس ،
بریدم از همه ،
خوابم نمی بره ... (sm172)
دنیام پر از غم،
نفس بهم بده ،
تنها امید من ،
تا آخر مسیر ،
این شهر بعد تو ،
خورشید و خط کشید ... (sm172)
دوست عزیز اینقدر زندگی رو به خودت سخت نگیر الآن هر کدوم از ماها یه جورایی توی این زمونه زندگی کردن برامون سخته ولی چاره ای نداریم باید زندگی کنیم تا باطریِنقل قول:
قلبمون از کار بیفته،، ما هم میتونیم بیاییم اینجا و کاسه ی غم بغل بگیریم ولی باید بهم روحیه بدیم حتی برای یه لحظه،، این طوری بخوای پیش بری خودت رو اذیت میکنی.
و هر دقیقه برات یه عمر میشه!!