این اسم بین المللی ترانه شرقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این اسم بین المللی ترانه شرقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کافور بخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریع 200 بزن به کارت(sm132)
اوه مای گاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تو میدونی من میخوام چی بگم دیوث (sm2)نقل قول:
اینکه بعضی از روزا صبح که از خواب بیدار میشم خط کش م فعال میشه بدون اینکه خواب چیزی ببینم (sm2)
از قیافت معلومه.هی سوال نپرس خرجت بالا میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا باید 250 بزنی(sm132)
ازکفش تن تاک استفاده کن به مدت 5 ماه.خوب میشه.تن تاک مشکی هم باید باشه تنتاک سفید مشکلتو حل نمیکنهنقل قول:
حسابت شد 450 چون اشنایی 449 و 900 تومان بزن
لامصب چه خبره بهترین دکترای تهران هم قیمت ویزیت شون اندازه تو نیست (sm2)نقل قول:
شیرم تو آشنایی که من باشم و همش صد تومن ارزش داشته باشه (sm2)نقل قول:
بعدشم این مشکل چه ربطی به تن تاک داشت (sm2)
دکترای تهران کیلو چندن من بهترین دکتر کهکشان راه شیری هستم.
منو میخواستن بفرستن پایگاه بین المللی فضا که اونجا مطب بزنم خودم قبول نکردم(sm132)
تو نسخه من فوضولی نکن تو بخر مصرف کن جانم(sm132)نقل قول:
(sm2)آها خب خسته نباشید دکتر خطر (sm2)
من به تو اول پول نمیدم اول ویزیت میشم اونم اگه ج داد پول بهت میدم اونم نصف قیمت (sm2)
احیانا اگه 1% بعده 5 ماه خوب نشدی اینو بدون که مشکل از خودته نه از کفش.نیای به نسخه من ایراد بگیری.نقل قول:
در اون صورت برات یه نسخه جدید مینویسم که بری دستگاه لارجرباکس و پکیج افزایش قوای جنسی بخری مصرف کنی خوب میشی.
حسابتم رو هم شد 500 بزن جانم میخوام مطبو ببندم برم خونه(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جانم تو خیلی لاشی تشریف داری گمشو از مطب من بیرون(sm2)
(sm2)تو دهنت رضا مارمولک
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm30)
اقا من یک سوال دارم هرکی میدونه جواب بده هرکی هم نمیدونه باز جواب بده
چاوشی مگه نمیگه بخاطره سالن های ایران و کیفیت صدای کنسرتای ایران کنسرت نمیده؟
اوکی.چرا نمیره خارج کنسرت بذاره؟(sm2)(sm2)(sm2)نکنه کیفیت صدای خارجم قبول نداره؟
(sm2)دیوث مگه نمی بینی با اریان کنسرت گذاشته
(sm2)خوشش از کنسرت نمیاد ..نقل قول:
اینو مطمئن نیستم ولی شایدم اعتماد به نفس کنسرت گذاشتن رو نداره
نه جدی بگو
البته من بیشتر به نظرم این اگه بخواد مثلا کنسرت بذاره توی ایران میذاره یا براش مهمه که توی ایران باشه
باید اول توی ایران حدود فکر کنم 25 تا اجرا داشته باشی تا بتونی توی خارج کنسرت بزاری
چرا احساس میکنم قبلا همین سوالو کرده بودم و اخرشم به همین جواب ختم شده بوده؟(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@هَمَه
اینم world premiere با کیفیت 240 (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر نکن خورشیدکم
ترک نکن منو نرو
نبودنت مرگ منه
راهی این سفر نشو
(sm50)
چرا منصور قدیم اینقدر خوب میخوند ولی سالای اخیر اینقدر کس میخونه؟
2005 آلبوم راه من داریوش اومد الانم مثلا آلبوم میدن (sm3)
دیگه اکثر خواننده های اونور اینجوری شدن .. مثلا لیلافروهرنقل قول:
بعدشم منصور واقعا آلبومای به خاطر تو و دیوونه و ... اینا که داد بیرون
اون موقع هم صداش خیلی خیلی گیرا بود ولی الان تن صداش اصلا به درد نمیخوره
یه بار میخواست کنسرت بزاره حتی یه گروه هم آماده کرده بود رهبر گروه هم شهاب اکبری بود ولی پشیمون شد
رفت کنسرت مهدی یراحی که شرایط و جو سالن رو هم دید
قدیم اصن صدای خواننده رو میشنیدی واقعا ولی الان همه بدون استثنا شده افکت و ..
حالا یکی کم یکی زیاد ..
قبلا صداش خیلی قدرت داشت الان صداش شده مثله بزنقل قول:
ادامه بدین به ریدن ..
(sm128)
(sm2)
چرا چاوشي در عكسي كه ازش در كنسرت همراه با اريان منتشر شده اينقدر خيكش گندست
ايا غذا زياد ميخورد؟