بهترین موسیقی فیلمی که تابحال شنیدم برای فیلم آخرین بازمانده موهیکانها بوده و فک نمیکنم تا آخر عمر نظرم عوض بشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین موسیقی فیلمی که تابحال شنیدم برای فیلم آخرین بازمانده موهیکانها بوده و فک نمیکنم تا آخر عمر نظرم عوض بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمِ کار گردانه !؟ (sm54)
ايرانسل ب ف ا ک رفته انگارى
آره نرم افزارش هم بالا نمیاد !
خیلی این آلبوم رو دوست دارم (sm50)
حیف سی دیش گیرم نیومد (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هومن جاوید رفیقِ شیشِ آرش سبحانی بود (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)درد و بلات بخوره تو سر هر چی آدم نامرد و دروغ گوئه
صلوات عنایت بفرمایید (sm2)در ضمن فقط 6 روز مونده به تولدت . یادت باشه (sm51)
زمانی که جاهل بودم گوش می دادم بدک نبود(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو یه جا دیدم صابر اگه به تورم خورد می گیرم برات پستش میکنم . پیگیر میشم برات (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سی دی اتفاقی گیرم اومد (sm50)
توی زمانِ خودش خوب بود (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]