اون مثل اینکه کلا موزیک بی کلام زن بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون مثل اینکه کلا موزیک بی کلام زن بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم شانس اوردی وگرنه باید البوم ریمیکسامو به صورت کامل در سایت و هدر و کانال تلگرام میزدی(sm2)
خدا لعنتت کنه
(sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ادم خیلی گلیه من فنش نیستم و اهنگای جدیدشم خیلی وقته گوش ندادم ولی اگه بحث سبک رو بذاریم کنار،همه داخلیارو جمع کنی رو هم صداشون سگ صدای اندی هم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم مهران مدیری هم اضافه شد به تیم الهام چرخنده و حسن چرخنده.مهران چرخنده.این تو یه مصاحبه تصویری با قاطعیت گفت اگه برای تلویزیون بازم برنامه درست کنم اصلا و ابدا دورهمی نیست و دورهمی کلا تموم شد.مرتیکه دروغگو
از این پسر فن تتلو بعیده این حرفها بارکلا داری راه میفتی
اینقدر نگو تتلو فن موسن دلاری(sm2)
چشم داداش همین طوری ادامه بده به شرطی.بعد باهات شاید دوست شدم
اشترم توروخدا منو بن کن دیگه تحمل ندارم(sm2)(sm2)