به شرطی که اصلاح نشده باشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به شرطی که اصلاح نشده باشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو دوست داری زود بیاد یا نه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
امضات رو ببر توی فتوشاپ ، بک گراندش رو پاک کن ... نوشته رو هم پر رنگ تر کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 ساله اصلاح نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm181)
یه سری به یه دختره گفتم تو واقعن شیر زنی، همون شب بهم داد. یعنی میخوام بگم از کلمات درست استفاده کنی جواب میده
يعني تو اين مملكت شهاب سنگش هم يه روده راست تو شكمش نيست. معلوم نيست خورده، نخورده، ميخواد بخوره.
کاش ۳۵سالگی یجوری بمیرم. حساب کردم با همین سیستم هرچه پیش آید خوش آید تا سیوخوردهای یجوری میرسم ولی برای بعدش هیچ ایدهای ندارم
بدون تو هرگز(sm19)نقل قول:
کودتا چیه میزدم سایت رو با جا هک میکردم (sm50)
الکـــــــــــــی مثلا من Eillot هستم (sm2)