(sm177)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm177)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2:23 الی اخر ویدئو همیشگی شادمهر (sm120) یه جورایی قضیه بر عکس نیست ؟ (sm120) یا اینکه شادمهر خودشو زیاد تحویل گرفته (sm2)
تحلیل من
2:19 تا 2:23
شادمهر : چیه چیکار داری ( با عصبانیت )
دختره : عزیزم کجا می خوای بری
شادمهر : به تو چه فضولی
دختره : بیا عزیزم
شادمهر : ولم کن میخوام برم خونه ی بابام
آخرشم شادی یه حالت چییییییی داششششششش داره (sm2)
دکتر دیجی فن شاهزاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من یه شعرشو خوندم که در اصل ماله اونم نبود یه شعره قدیمیه.من مگه فول البوم زندوکیلی گوش کردم که بدونم چه گهی خونده چیا خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا کونه لقه تو و اسی و زندوکیلی و همایون جاکش(sm2)
(sm50)
این یارو چه فکری کرده اسمشو گذاشته باکتری خان با این موزیک و صدای تخمیش.
فکره کرده خیلی کارش یونیکه.ریده ابی هم وجود نداره که قطع باشه(sm2)
اینقد نگو همایون (sm2)
ساوز زمانه کوک ِ کوک
حاول من و تو خوب ِ خوب
(sm30)
- •
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- •
- به اشتراک گذاری ›
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] • [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چقدر AW! من به فداوی ناوز تو! بوی نم بارون رو موهاوته! این "آو" چیه؟ خیلی زشته.
- •
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- •
- به اشتراک گذاری ›
(sm2)
خدایی این نباید مجوز میگرفت (sm2)
باکتری خان(sm120)
خداوه همین حوالیه (sm2)
جان خودم اینو باید بفرستن سلفژ پیش داوود (sm2)
اصلا فکرشو نمیکردم روزی این حرف از دهنم بیرون بیاد ولی:
واقعا چرا تتلو نتونه مجوز بگیره بعد این کــــون گلابی مجوز دار باشه
پارتیه دیگه (sm70)
پر از خالیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت به خودم .. :l
دکتر شما علت این کم حافظگیه هادیو چی میدونی؟
جانم این کم حافظگی نیست.رسما مخش شات داون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عوارض جق زیاد و با سبک های تکراری هستش جانم(sm132)
عوارض نداره گو نخور ..
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)
(sm59)
بین علما اختلاف افتاده (sm2)
علما دارن گرم می کنن (sm59)
سینجول تو به زدنت ادامه بده نمیخواستم بترسونمت(sm2)
رامبد امشب شاید پخش کنه ..
به فوکم .. (sm2)
بز @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
خودمم موندم چیه .. کلا خیلی کم حافظه شدم (sm178)نقل قول:
دیوث چیه ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
بابا لینک یوتیوب نده من نمیتونم برم ببینم فیلتره برای ما فیت شکن هم حوصله ندارم بزنم
تلگرام ورژن جدیدش خیلی خوب است ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]