چه میدونم والا گور بابای همش حوصله هیچکدومشو ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه میدونم والا گور بابای همش حوصله هیچکدومشو ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدری با پسری گفت به قهر
که تو آدم نشوی جان پدر
حیف از آن عمر که ای بی سر و پا
در پی تربیتت کردم سر
دل فرزند از این حرف شکست
بی خبر از پدرش کرد سفر
رنج بسیار کشید و پس از آن
زندگی گشت به کامش چو شکر
عاقبت شوکت والایی یافت
حاکم شهر شد و صاحب زر
چند روزی بگذشت و پس از آن
امر فرمود به احضار پدر
پدرش آمد از راه دراز
نزد حاکم شد و بشناخت پسر
پسر از غایت خودخواهی و کبر
نظر افگند به سراپای پدر
گفت گفتی که تو آدم نشوی
تو کنون حشمت و جاهم بنگر
پیر خندید و سرش داد تکان
گفت این نکته برون شد از در
«من نگفتم که تو حاکم نشوی
گفتم آدم نشوی جان پدر»
عبدالرحمن جامی
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقه منی مسعود و سپیده چی این دوتا اخر بهم رسیدن یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من اینو میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر این موزیک ویدیو اشوان هم توی ویدیو هستش . حتی اون زمون از موزیک باران دانلودش کردم (sm59)
کجاس دار خسته ام (sm50)
(sm132)
(sm50)(sm102)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لانا هم خوشگله (sm59)
مال خودت(sm59)نقل قول:
بچه ها یه آهنگ بی کلام احساسی و زیبا که از ساز فلوت استفاده کرده باشن اگه میشناسین معرفی کنین مرسی..(sm93)
راستشو بگو نکنه عاشق شدی(sm19)(sm120)نقل قول:
چرا اخه انقدر سیاه........نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی خراب شود آن بهشتی که پاداش این جهنم است.... (sm50)
یادش بخیر چقد دری وری گفتیم توو چت روم (sm25)
یادمه چند سال پیش من بودم و لباسام و یه میز تو اتاقم .
حالم خیلی بهتر بود احساس جوانی بهم دست میداد . یه حس خوبی داشتم مخصوصا بهار و تابستان
الان هیچی به داشته هام اضافه نشده ولی به دلم خیلی چیزا مونده
لعنت به کسی که دلش می خواد بزرگ شه تو این جهنم .
شدم عین بچه گربه ای که تو سرما دنبال جای گرمه واسه خواب . (sm50)
شوق جوانه رفت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ز یاد درخت پیر ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
آرزوها همه تاریک و تباه ،نقل قول:
سخنم تلخ ،
چراغم خاموش
مرگ بر زاری من می خندید ،
زندگی بار گران بود به دوش
گاهی میانِ خلوتِ جمع،
یا در انزوای خویش
موسیقیِ نگاهِ تو را گوش میکنم!
وز شوقِ این محال،
که دستم به دستِ توست،
من جای راه رفتن پرواز میکنم
درد بی درمان شنیدی؟
حال من یعنی همین!
بی تو بودن، درد دارد!
می زند من را زمین
می زند بی تو مرا،
این خاطراتت روز و شب
درد پیگیر من است،
صعب العلاج یعنی همین!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هومن خلعتبری در رابطه با کنسرتی که گوگوش بصورت زنده از من و تو پخش شد اظهار نظر کرد
پانزده الی بیست شعر یا تکه شعر می زارم ، همه رو هم از "سایه" قرار می دم ؛ باشد که خوشنود شویم دسته جمعی ...
حمید جان از این متن ها بیشتر بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جون میده واسه استوری کردن (sm127)
آه ای دل ناخرسند در حسرت یک لبخند ،
خون جگرم تا چند می نوشی و می نوشی ... (sm50)
مرگ می بارد از این دایره ی عجز و عزا ،
شو به میخانه که آنجا همه سورست و سرور ... (sm50)
به هر چه می نگرم با دریغ و بدرود است ،
شد آن زمان که جهان جمله مژده بود و درود ... (sm50)
ذرین غم بنشینید که عم خوار سفر کرد ،
درین درد بمانید که امید دوا رفت ... (sm50)
خون می رود نهفته ازین زخم اندرون ،
ماندم خموش و آه که فریاد داشت درد ... (sm50)
در گلو می شکند ناله ام از رقت دل
قصه ها هست ولی طاقت ابرازم نیست ... (sm50)
با این دل ماتم زده آواز چه سازم
بشکسته نی ام بی لب دم ساز چه سازم
در کنج قفس می کشدم حسرت پرواز
با بال و پر سوخته پرواز چه سازم
گفتم که دل از مهر تو برگیرم و هیهات
با این همه افسونگری و ناز چه سازم
خونابه شد آن دل که نهانگاه غمت بود
از پرده در افتد اگر این راز چه سازم
گیرم که نهان برکشم این آه جگر سوز
با اشک تو ای دیده ی غماز چه سازم
تار دل من چشمه ی الحان خدایی ست
از دست تو ای زخمه ی ناساز چه سازم
ساز غزل سایه به دامان تو خوش بود
دور از تو من دل شده آواز چه سازم ... (sm50)(sm27)
بی همرهی به راه ،
بی دلستان به دشت
باید که بار بست ،
رفت و برنگشت ... (sm172)
نه بابا عشق کجا بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه یا خوشبختانه تا حالا تو زندگیم یه بارم عاشق نشدم(sm120) هر چند دلم میخواد عشق رو تجربه کنم(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد و قاسم خیلی ممنونم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)