منظورم اینه که حجمتو میخوره مفتکی...(sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم اینه که حجمتو میخوره مفتکی...(sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمونی آساتک آپلودش کلأ رایگان بود ولی حالا با تعرفه های جدید بعید میدونم...
مگه من گفتم محدودیت نیس دارم میگم اینه شبانش ازاده کلا سرویسای جدید کردن تو پاچه مردم سرعت پایین حجم کم بخوای هر کدومو فدای دیگری کنی قیمت میره بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همین سرویسی که میگم باز گذاشته ماهی 10 تومنه 10 تومنم شبانه میدی 20 تومن خیلی خوبه
خوشا بحالت الی سه ماه مفتی دانلود میکنی...(sm118)
ها همینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل گفتی آی گل گفتی .. مثل یه بلبل گفتی ... جواب عالی دادی غنچه بودی شکفتی .. غنچه بودی شکفتی ... !
...(sm98)
بین سرویس های اسیا تک کدوم بهتره ؟
(sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن چاخان از بعد انتخابات چنان گم و گور شده هیچ جا دیده نمیشه (sm120)
16 مگ 80 تومان به دردم میخوره ولی دانلود رایگان شبانه نداره بد بختانه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]