آقا عنتر درسته یا انتر جون من یکی شفاف سازی کنه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا عنتر درسته یا انتر جون من یکی شفاف سازی کنه(sm2)
این خودش یه سبک موسیقیه ! یکم سوادت رو ببر بالا به جای اینکه چه چه های سنتی گوش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک راک (sm2)
لاش راک (sm2)
حالا چرا دعوا میکنین چاوشی جای خود یزدانی جای خود مگه منافاتی با هم دارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرود راک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون ممر راک (sm2)
(sm2)نقل قول:
بله استاد حسامی هم از این کارا میزنه براتون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه تو هیچ جای دنیا در این جایگاه نیست که بخواد حتی در مورد موسیقی سنتی حرفی بزنه فقط باید گوش بدی و لذت ببری از موسیقی واقعی
ولی خدایش اگه چیزی بود تا الان باید اسمش همه جا گفته میشد دیگه شاید تو خیلی بزرگش میکنی من بخدا نمیشناختمش انقد تو گفتی پایگان فلان پایگان بلان گفتم خدایا این کیه بعدشم یه سرچ کوتاهی مردیم تو حدی که تو تعریف کردی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث راک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشیت رو گوش کن خودتو درگیر نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توش راک (sm2)نقل قول:
(sm2) توی گوگل سرچ کنید (کیون ممر)(sm2) رضا آرین: من اهسته در دود شب رو نهفتم کیون ممر را همان شب نهفتم. (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
دیوث(sm30)
هیچوقت با یه اراکی کل کل نکنید (امام میلاد (ع))
من رفتم بخوابم
هیچوقتم با یه لر کل کل نکنید (sm2)
آقای راک آنچنانی چند وقته ساکته خبری ازش ندارید (sm120)
علی موسوی از رفاقتش با محسن میگه
آقا مثل اینکه انتر درسته و عنتر به معنای خرمگس هستش.
صرفا جهت اطلاع
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون که مارا از تاریکی های ظلمت رهانیدی (sm2)نقل قول:
چنان از آتش عشقت بسوزم
که از مو رنگ خاکستر نبینی ... (sm50)
دلم دردی که دارد با که گوید
گنه خود کرده تاوان از که جوید ... (sm50)
(sm2)
شب همگی خوش انقدم سر خواننده ها بحث و جدل نکنین باور کنین ارزش نداره(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس این دیوث بابک حاتمی رو نزار داغ دلم تازه شد باز (sm81)
یکی از سه ضلع مثلت برمودا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)(sm178)(sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیوثا (sm2) یه اسم خوبی هم داشت مثلثشون یادم نیست (sm2)نقل قول:
آی گلادیاتور ها ...
(sm27)
داد و بیداد از این روزگار ... (sm50)
چرا پس خوابم نمیاد(sm172)
دومان شریفی - آینه چهل تیکه ... (sm50)
فرق گوز و شقیقه نمیدونی چیه زر نزن.. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یا تو عمرت کارت عوض نکردی یا داری اضافی میخوری(sm2)
دلشوره های بی دلیل
دلشوره های بی جواب
سردرگمی تو زندگی
حال منو کرده خراب ... (sm118)
مثلث راک (sm2)
(sm50)
(sm209)قسمت چهارم اخرش کالیسی