اشتباه کردم موقعی که دلار ۱۲۰۰ بود نخریدم
حتی موقعی که ۲۵۰۰ بود
نمایش نسخه قابل چاپ
اشتباه کردم موقعی که دلار ۱۲۰۰ بود نخریدم
حتی موقعی که ۲۵۰۰ بود
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بار دلار ارزون شد می خرم
همه همین کارو میکنن دیگه که قیمت دلار نجومی میشه یه دفعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه موقع گرون شدن می خرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع گرون شدنش هم مثل اینه مثلاً امروز دلار 5 تومنه تا سه روز آیندش نزدیکه 6 تومن یواش یواش ملت حمله میکنن بعد چند وقت رکورد تاریخی جدیدی به ثبت میرسونند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد بانک مرکزی مجبور میشه ارز تزریق کنه به بازار قیمت دلار شل میکنه یه کم ملت هم از رو ترس ضرر هجوم میبرن به صرافی ها برای فروش دلارهاشون مثل الان
این مسخره بازی هیچ وقت تمومی نداره
نقل قول:
همه اشتباه کردیم . مهم اینکه تن ادم سالم باشه
گذشته ها گذشت
عمرا ارزون بشه ... میره بالا تا 20 تومننقل قول:
الان نگاه نکن یک دفه امد پایین مثل فشار خون می مونه یه دفه میره بالا
همیشه دلار اول که بالا میره یک نوسان هایی پیدا میکنه مثلا 1000 یا 1500 تومان میاد پایین بعدا دوباره رکورد میزنه
این براه باز کوتاههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم بلند مدته
مثلا ۵ سال جمع کنی ۵ سال دوم بفروشی
(sm59)شایدم باهاش بیت کوین خریدم
منم خودم یک مدت دنبال کارت گرافیک بودم اما چون مهندسی کامپیوتر خواندم با اطلاعاتی که در زمینه سخت افزار و نرم افزار دارم یک کارت گرافیک سالم در حد نو خریدم .نقل قول:
کارت گرافیک فقط چیپش مهم هست اصلا رابط بیت ریت یا چند گیگ باشه مهم نیست
نقل قول:
بهترین کاره (sm132)نقل قول:
حافظه vram تو گیمینگ بی تاثیر نیست و چه چیزی دیگه این وسط میتونه مهم تر از چیپ باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده هم هیچ مدرک تحصیلی در زمینه کامپیوتر ندارم ولی 80% عمرم رو پای نرم افزار و سخت افزار گذاشتم (sm120)
نقل قول:
رم گرافیک درسته تاثیر سرعت تو بازی دارد
اما وقتی حرف از کیفیت بخوایم اصل چیپ هست که وضوح تصویر در حد Full HD یا 4k اون موقع برمیگردی به چیپ
خوب داداش اصل مطلب هم همین بوده و هست دیگه الانم که انویدیا پیش فروش نسل جدید کارت گرافیک هاش رو شروع کرده RTX 2070, 2080, 2080Tiنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رندرهایی که با 2080ti گرفتن پشم ریزان بود وقعاً ترکوند حالا باید دید amd چکار میکنه
الان تکنولوژی taa این نسل انودیا RTX تو بازی ها وضوح تصویر 1800p در حد 4k نسل قبل شده (sm155)
بازی رو ول کنید
کاش علم اینا تو مملکت بود
(sm50)
(sm2)
نقل قول:
اره درسته بحث کارت گرافیک رندرینگ و کارت گرافیک های گیمینگ تفاوتی باهم دارد البته این دسته از کارت گرافیک ها انویدیا زده الان قضاوت کردن زوده چون باید امتحانشو پس بده
به شش دسته تقسیم شدن خانواده های زیادی دارد مثل Areo ,Ventus , Trio ,Gameing , Duke , Sea Hawk باید دید کدام دارای کولر قویتر و طول عمر بالا دارند.
بله میدونم رندرینگ و گیمینگ بنچمارک هاشون متفاوته، ولی من خودم گیمرم و بیشتر از دید گیمینگ به سخت افزارها نگاه میکنم و پیگیر اخبارشونم خیلی هم درگیر جزییات دیگه ش نمیشم (sm37)نقل قول:
ولی در کل کارت گرافیک دارن هر نسل پیشرفت چشم گیری میکنن و از طرفی هم موتور گرافیکی ها هم دارن بهینه تر میشن ... دیگه کیفیت واقعاً در حد واقعیت خواهد شد در آینده نه چندان دور
نقل قول:
گیم بازی میکنی الان طرفداز Pes یا Fifa ؟
Yaran (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چه خر تو خریه
بنا به اعلام تهیهکننده این اثر
آلبوم «ابراهیم» با صدای «محسن چاوشی» دو میلیارد تومان فروخت
(sm2)دولت می خواد بکنه تو جیب خودش
Reza Pishro - Gladiator (sm50)
دیجی کالا هم چقدر حروم زادس تا دیروز گوشی نمیفروخت امروز دید دلار اومده پایین شروع کرده باز
(sm2)سر از چون همه شویید (sm30)
حالم از فوتبال بهم ممیخوره (sm120)نقل قول:
شوتر، ادونچر، رول پلی گیم، سُروایول (sm132)
▪️ منتظر برگزاری کنسرت محسن چاوشی و عاشق کارهایش هستم
(sm9)
ماشالا پرسپولیس (sm127)
خیریت رفتن طارمی (sm120)
وای دارم اتیش می گیرم دیگه از غصه وغم دلم میخواد بمیرم
تیر صرافی ها برا افزایش قیمت دلار به سنگ خورد که نرخ الکی رو تابلو هاشون میزدن، تا آخره این هفته ایشالا میره تو کانال 7-8 تومن دلار (sm118)