من که سانسور نکردم خودش اس ام اس خط خطی داده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه معلومه ؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من که سانسور نکردم خودش اس ام اس خط خطی داده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه معلومه ؟(sm120)
(sm2) انقدر اسمشو نیار رفیقمون خوشش نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا ویرایش کنین(sm9)
(sm2) چشم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
واسه همون میگم(sm70)نقل قول:
اکثر رفاقت های طولانی با دعوا شروع میشه(sm59)
مگه توش حرف بدی زدی ؟(sm120)گفتی تمو اوزیل رفت (sm120)چند تا خط خطی نوشتی بعدش گفتی پرز و انجلوتی (sm120)نقل قول:
فعلا سرش شلوغه(sm120) بزار بره دادگاه بیاد بعد(sm120)نقل قول:
خیلی شیک سانسور میکنی استعدادت داره تلف میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با کسی که دعوا میکنم طوری دعوا میکنم که هیچ راه برگشتی نیست واسه دوستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]