این ترکیب محضرنیا و شکوهی فقط حامد زمانی کم داره
یه کاره ۳ نفره بخونن عالی میشه برای پخش در توالت عمومی سراسر کشور(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این ترکیب محضرنیا و شکوهی فقط حامد زمانی کم داره
یه کاره ۳ نفره بخونن عالی میشه برای پخش در توالت عمومی سراسر کشور(sm2)
مثل این میمونه که علی اوجی رو تک آهنگایی که از حضرت استاد رضا یزدانی پخش میشه ، آدرس اینستاگرامش رو هم بزنه و با افتخار بزنه مدیریت هنری و تهیه کننده علی اوجی ...
بابا ولمون کن منکه بهت گفتم برو پیج این چلغوزو ببین همش لا کـیر و خا یه کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی ۵۰ تا سلفی با کرد میذاره اونم همینطور
واسه مرتیکه تولد سوپرایزی گرفته بود حالم از چی خواننده وپسر بود به هم خورد اوبیای همجنسگرا(sm2)
دیگه کسی نباید بگه اوبی ، سرت رو بالا بگیری و بگو همجنسگرا ، به گرایش جنسی کسی توهین نکن ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برن درشون بذارن هرچی بخوام میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته در این مورد خاص نظر من به نظر موکلم نزدیکتر تشریف داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار اینستاشو ببینم یه سوژه بذارم صفا کنی
زندگی بدون من چه طعمی داره
لحظه هام بدون تو مثل زهرِ مارِ ...
واقعا بابت این اراجیف پول هم میدن ...
موکل بگیر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]