نه
نمایش نسخه قابل چاپ
نه
زیاد کوسشر گفته بود ... یعنی فقط خودشو خراب کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه فهمیدن از سوزش شدید داره این حرفا رو میزنه راهی تیمارستان نشه خوبه (sm2)
دستور میدم حملات شدیدتر بشه ..
ممنون، تو خوبی؟! (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا ندارم (sm120) تنها دکلمه هایی که با صدای خود شاعر دارم دکلمه های "احسان افشاری" ، "علیرضا آذر" ، "گروس عبدالملکیان" ، "محمد علی بهمنی" و "مرحوم سید احمد حسینی" ـه...
عافرین فرمانده سینجول (sm59)(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اونجا چیزی گفتی اینستا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 4 تا اکانت اینستا دارم ولی فعالیتی ندارم ..
منو بلاک کرد میشه این 4تا رو قرض بگیرم ازت ؟(sm59)نقل قول:
یکی دیگه بساز ..
سینجول یه سوال فوری داشتم این مودم من حتی وقتی سایتب رو باز نمی کنم و دانلود نمی کنم بازم انگار داره دانلود می کنه و حجمم هی کم میشه با اینکه هیچی دانلود نمی کنم