تو نباشی کی میخواد به من لینک برسونه ... (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو نباشی کی میخواد به من لینک برسونه ... (sm19)
کم ک بگو(sm2)ریدم توش.. فصل اخرش تا قسمت 5شم دیدم...کارگردان دیوثش فقط اب بسته بهش... عملا از اخر فصل یک باید رید توش... خوبه هرجام نقدی چیزی بخونی توش نوشته بعد فصل یک گند زدن....از امتیازشم بعد فصل اول کاملا نشون میده ریده شده توش....نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون بهت تجاوز میکنما بوزینه برو یکیو به من نیشون بده بوگو فصل 3 بد بوده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکی که دیده جز تو فوکی.... نمونش همین خطر هم گفت ریدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی رفتی گاوی مثه خودتو واس من برداشتی آوردی توی بوزینه مگه نمیگی منتقدا فلان گفتن بیار نیشون ن بده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشو شیجوریه موزن شیکاره س ..
احتمالا بهمن ویدئو بذاره کوتا ..