منظورش اینه از مودمت وایرلس استفاده میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورش اینه از مودمت وایرلس استفاده میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه وایرلس نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر شاتله (sm120)نقل قول:
من این حرفو بر مبنای این زدم تو خودت همه چیو چک کردی نرم افزار اپ ویندوز و غیرهنقل قول:
اینکه با ایست کارت را میفته یا نه راستیش نمیدونم !
شاتل چه گناهی کرده ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن از حجم کم میکنه همین جورینقل قول:
نرم افزار های اضافی همه رو پاک کردم حتی هات اسپاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ ویندوز هم غیر فعاله
نه باو چند روزه اینجوری شده من 2 ساله از شاتل اینترنت میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودمت رو خاموش روشن کننقل قول:
صب کن چن لحظه کار دارم ..