دیدین گفتم سفره پهن کردن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدین گفتم سفره پهن کردن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بنویسه چهار اویزون با گلیم باف پنج
لا لا لا ، لا لا لا ، هل اییییی لا لا لا لا لا لا لا ، لالا لا لا هییییییییی بویهییییییی پِییییییی لااااااا
دلیل این لا لا لا هم معلوم شد آقا بیار سفره رو (sm25) گروه سون بزار براش قنادی گوش بده اوج یاد بگیره شادمهر ما (sm25)
اون گاگول که مثل زالو میمونه (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Luk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
خدایی حیفه این همه استعداد نیست برا این بز مجه ها خرج کنی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرز مهستی آلبومو میده دست شادمهر اونوقت شادمهر با این همه نبوغ میده به اینا
باید حضورا برسم خدمتت (sm2)(sm134)(sm19)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جای هر خنده سیل اشکم روونه کردی
منو کشتی و استقامتم رو بهونه کردی(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناجی؟ (sm77) (sm25)
واقعا یادش بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه من انتظاری که از این آدم دارم خیلی فراتر از ایناس
اونم نه این که بگم اینا بده
میدونم که اینا برا شادمهر هر کدوم خونه پُرِش یه هفته وقت برده