این ژستات نابودم کرده واقعا(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این ژستات نابودم کرده واقعا(sm2)
همتونو میفوکم ..
مگه نگفتم دیشب استیجو بفرستین برام ..
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
فوک خر دیوس ..
بخورش(sm2)
واسه بازى اول خوب بود انصافا.مخصوصا نيمه دوم، الان مشکل ما اينه دفاع چپ نداريم و بافولاد هم بازى داريم و دوتا بازيکن محروم و مصدومن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کسی آشنایی داره با این Network
شركت تجارت جهاني هزاره سوم
چطوریه خوبه یا نه
(sm2)
شَل مغز که میگن اینان
توکه شب ها خواب راحت نداری غلط میکنی اینترنت میخری.گوساله البومارو دیلیت کن شب ها خواب راحت داشته باش بجا کسنمک بازی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کیمیا حذف شد البته تو ویدیو افتضاح بود منتهی صدا داشت که این سندی اسکل
(sm2)اواتار این فوکی رو
(sm2)
+
ناتاشا شقد بی ادب بود ..
آره واقعا حیف هر چی منتظر موندم بگم کیمیا نگفت که نگفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی بگرد بیبین لپ تاپ شی خوب به نظرت میرسه ..
دوستم میخواد ..
همی 4 5 تومن ..
البته گفتم صب کنه ..
دیوثا ریدین. من دیگه چیو ببینم همه رو گفتین که
نترس حسام هنوز مونده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن فوسکش ..
تو گروه افغانیه اون دختره که نفر اول از سمت راست بود صداش بهتر از اون تپل قرمزه بود اینم اشتباه کردن
دیوس نگو حال من یه شی گفتم ..
خودم 20 دقه شو دیدم ..
از خداتم باشه کــونی.
گریمت کردم(sm2)
اون لاغره
موهام ریخته کچل شدم ..
اشکال نداره تا منو داری غم نداری
حیف اکانت بیپ ندارم نمیخوامم بسازم وگرنه میدونستم چجوری برینم بهش جاکش دغلبازونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونم جوشش زیاده ..
ریشامم سفید شده ..
پیر شدم .. (sm50)
پیر تو ای جوونی .. (sm50)
نوشتنشو ببین
قانونی بگرفتم
پول باید بدادم.
معلوم نیست از کدوم درودهاتی پاشده اومده اینترنت
کسی نمیدونه ؟؟(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MetalHead [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی نمیکنم تو رو مجاب اومدن کنم .. (sm50)
دوس ندارم ..
سرکه چرا.کافور بزن به غذات
حالا روزی چندبار میزنی مگه
یارو اومده میگه بعده 1 سال ماهی 10 میلیون میگیری ...
مگه میشه مگه داریم ....
بستگی داره رو فرم باشم یا نه ..