تمومش کن احسان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تمومش کن احسان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)(sm30)
داریم شوخی میکنیم خودت همیشه گفتی پس ناراحت شدن نداره یکی گفتی یکی شنیدینقل قول:
من فکر میکردم فقط خودم خیلی کینه ایم
اون حرفت شوخی نبود ، اون روز چیزی بهت نگفتم . آدمای مثه تو رو خوب میشناسم ، پس سعی کن دیگه طرف من نیاینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)احسان کمتر کس بگو (sm2)
آفرین ، آفرین ، آفریننقل قول:
باشه شما خوب اصلا بحثی توش نیستنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] h-song130.org/?s=Secret+Gardenنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاصله رو بردار
به شما ربطی نداره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو من دارم میخونم اون یه چی میگه تو ربطش میدی به زن (sm2)دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
تو اون حرفت بحث هست ، خیلی هم بحث هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چیزی نمیدونی دخالت نکن (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکار و بچین
بچین و ببخش
زمین خدا برای همس
ببین و نترس
نترس و بگو
خدا تا ابد خدای همس
نقل قول:
(sm2)(sm2)ونک
دختره پورو فکر کرده میام اینجا شوخی میکنم ، میتونه هر چرندی رو بگه
بابات بچه داره بی ناموس
احسان و سپیده !
بحثتون دشمن شاد کنِ ، اگه ارزشی واسه حرف من قائلید تمومش کنید ، جای بحثتون تو این فضا نیست
قضیه چیه باز؟؟
احمد جو نده گاگول (sm142)
اگر میدونستم قراره بابت اون شوخی ناراحت شی اصلا نمیگفتم دنبال داستان نیستم ناراحت شدی معذرت میخام
هیچی بذارید تموم شه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب سوال من این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm50) مشت اول هزار
اون اسمش شوخی نبودنقل قول:
من احتیاجی به معذرت خواهی امثال تو ندارم
شوخی شوخی دعوا شد ، میخوای بیا بزن مارو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری میکنم فلسفه خلقتت عوض شه ، خم شی ها (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا سپیده و احساننقل قول:
شوخی شوخی دعوا شد (sm59)
امیر کدوم گوری ؟
شوخی خر است....نقل قول:
چند دفعه باید واسمون پیش بیاد تا توبمون شه؟؟؟
اقا شوخی نکنید جان من شوخی نکنید تو رو به هر کی میپرستی شوخی نکن اینجا
والا من نبودم (sm25)نقل قول:
(sm27)
اینم سوال فردا
بچه ها دیشب چی شده بود ؟
ولله همون روزی که اینا داشتن شوخی میکردن من گفتم عاقبت خوشی نداره!(sm50)
ناسلامتی عمرمون تو این تاپیک گذشته میدونیم چی به چیه دیگه (sm172)
کلوچه میزنهنقل قول:
اشتر میگه بن نداریم (sm2)
اهل کلوچ نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارک و دمباز میزنن با حسین گی (sm120)نقل قول:
نمایندگی واحد جنوب گرفته از ممر اینانقل قول: